Acasă IT RULAREA JOCURILOR ANDROID PE WINDOWS

RULAREA JOCURILOR ANDROID PE WINDOWS

66
0
(c) Google

În luna decembrie 2021, reprezentanții companiei Google au anunțat faptul că jocurile Android vor putea fi rulate și pe Windows. Proiectul se numește pur și simplu „Jocuri Google Play”, iar versiunea de Windows este deschisă pentru înscrierea beta testerilor. Problema este aceea că aplicația Jocuri Google Play poate găzdui un număr limitat de persoane, care trebuie să aibă domiciliul în Coreea, Taiwan sau Hong Kong.

„Persoanele înscrise în program vor putea juca un catalog de jocuri Google Play pe un PC cu Windows printr-o aplicație autonomă dezvoltată de către Google. Suntem încântați să anunțăm faptul că unele dintre cele mai populare jocuri mobile din lume, precum Mobile Legends: Bang Bang, Summoners War, State of Survival: The Joker Collaboration și Three Kingdoms Tactics, vor fi disponibile la lansare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Google. Jocurile care folosesc cloud-ul Jocuri Google Play pentru a stoca realizările și progresul vor putea avea progresul sincronizat între PC și dispozitivul mobil.

Este probabil ca această implementare să fie un răspuns al companiei Google la planul organizației Microsoft de a aduce aplicații Android pe Windows 11. Microsoft s-a aliat cu Amazon pentru a aduce catalogul Amazon App Store pe Windows. Totuși, pentru moment, Google va introduce doar jocurile în aplicația Jocuri Google Play deoarece acestea au o scalare mai ușoară pe ecrane mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.