Acasă Transporturi AUTOMOBILE TESLA DISPONIBILE PENTRU COPII

AUTOMOBILE TESLA DISPONIBILE PENTRU COPII

70
0
(c) Tesla

La începutul lunii decembrie 2021, reprezentanții companiei Tesla au anunțat lansarea pe piață a modelului Cyberquad for Kids. Acesta este un vehicul electric de teren, care a fost inspirat de conceptul vehiculului Cybertruck 2019 al companiei. ATV-ul reprezintă una dintre cele mai ieftine modele ale companiei Tesla, el având prețul de 1.900 de dolari.

Acesta nu este primul vehicul ATV prezentat de compania Tesla. Pe lângă pickup-ul prezentat de către Elon Musk, în calitate de director general al companiei, a fost dezvăluit și un ATV. Cu toate acestea, modelul s-a dovedit a fi un ATV Yamaha Raptor cu un alt tren de propulsie. ATV-ul Cyberquad for Kids este fabricat de către producătorul auto Radio Flyer.

După cum sugerează și numele, ATV-ul are dimensiuni reduse. Reprezentanții companiei Tesla au afirmat faptul că acesta este potrivit pentru orice persoană cu vârsta mai mare de 8 ani. ATV-ul Cyberquad for Kids are o limită de greutate de 68 kg, vehiculul nefiind recomandat pentru adulți.

Reprezentanții companiei Tesla au declarat faptul că ATV-ul are o autonomie de până la 24 km și o viteză maximă de 16 km/h. Opțional, viteza poate fi limitată la 8 km/h.

Cu toate acestea, din cauza faptului că acumulatorul detașabil de 36 V se poate încărca doar lent, conectarea vehiculului la o stație de încărcare de tip Supercharger nu este recomandată. Atunci când este conectat la o priză de perete, încărcarea ATV-ului are loc în aproximativ cinci ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.