Acasă Gadget-uri CELE MAI BUNE 8 GADGETURI DE FOTOGRAFIE ALE ANULUI 2021

CELE MAI BUNE 8 GADGETURI DE FOTOGRAFIE ALE ANULUI 2021

115
0
(c) BBC Science Focus Magazine

Fotografia este un hobby și o profesie interesantă de explorat, dar este și mai plăcută atunci când ai la dispoziție cele mai bune gadgeturi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile. Există mulți factori pe care fotografii trebuie să ii ia în considerare atunci când realizează o fotografie de calitate, precum iluminarea, unghiurile sau editările acestora.

Lista de mai jos conține unele dintre cele mai utile gadgeturi de fotografie, printre care trepiede, console de editare și instrumente de curățare, astfel încât sporească creativitatea și plăcerea de a realiza fotografii memorabile.

Tripod compact flexibil

(c) BBC Science Focus Magazine

GorillaPod, produs de Joby, este un trepied flexibil, versatil, care permite surprinderea fotografiilor într-o gamă de poziții. Trepiedul poate fi înfășurat în jurul unui copac, unei balustrade sau orice alt obiect. Acesta poate fi folosit și pe post de selfie stick, în cazul vloggerilor activi, oferind stabilitate camerei în deplasările pe teren accidentat. De asemenea, trepiedul este foarte util în cazul călătoriilor, deoarece este ușor și compact, acesta încăpând într-o geantă de dimensiuni.

Rucsac Lowepro pentru cameră și laptop

(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă aveți nevoie de o protecție suplimentară pentru tot kitul de fotografiat, acest rucsac, produs de specialiștii în aparate foto Lowepro, este o investiție solidă. Dispune de o secțiune protectoare dură, precum și o căptușeală de protecție, astfel încât să vă puteți împacheta echipamentul în siguranță în timpul călătoriilor. De asemenea, conține un spațiu pentru laptop, astfel încât să puteți edita fotografiile atunci când sunteți în mișcare și o husă încorporată pentru condițiile meteorlogice nefavorabile.

Rollei Lensball

(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă îți place să fii creativ în realizarea fotografiilor tale, această bilă fabricată din sticlă de cristal cu dimensiunea de 90 mm îți permite o varietate de perspective și dimensiuni diferite. Aceasta reflectă mediul înconjurător și obiectele, fie că sunt clădiri sau copaci, într-o oglindă inversată la un unghi de 180 de grade. Bila are o greutate de 945 g și este livrată cu o pungă de depozitare căptușită și o cârpă de curățat din microfibră, astfel încât să vă puteți păstra bila de sticlă în condiții de siguranță și fără zgârieturi atunci când sunteți în mediul exterior.

FujiFilm Instax Mini LiPlay

(c) BBC Science Focus Magazine

Acest gadget este un aparat foto instant, care vă permite să vă editați imaginile cu filtre, cadre și simboluri. Vă puteți controla fotografiile de pe smartphone, ceea ce face ca procesul haotic de realizare a fotografiei perfecte să fie mult mai ușor.

De asemenea, puteți alege dintr-o gamă de filtre, inclusiv alb-negru și sepia, pentru o redarea unei tente artistice. Acest gadget poate fi un cadou inedit pentru tinerii fotografi în devenire, deoarece Imaginile tipărite au dimensiunea de 8,6 x 5,4 cm, fiind ideale pentru a încăpea în portofele și buzunare.

Consolă de editare foto și video Loupedeck

(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă sunteți un mare fan al procesului de post-producție și vă bucurați de modificarea clarității, contrastului și expunerii fotografiilor, această consolă de editare ar putea fi un avantaj major în procesul de editare.

Consola de editare acționează ca o tastatură specială pentru editarea fotografiilor, datorită colecției sale de butoane intuitive, glisante și cadrane care vă permit să editați fotografiile cu ușurință. Aceasta este compatibilă cu o serie de programe software, inclusiv Adobe Lightroom Classic, Photoshop CC, Premiere Pro CC și Final Cut Pro X.

Datorită naturii sale ergonomice, Loupedeck este un instrument util indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, iar configurarea acesuia ar trebui să fie un proces rapid. De asemenea, sunt disponibile opțiuni personalizabile, astfel încât puteți edita într-un mod care se potrivește propriului stil.

Anker iPhone LED Flash

(c) BBC Science Focus Magazine

Îți place să îți duci abilitățile de fotografie a iPhone-ului la nivelul următor? Acest gadget de fotografie ar putea îndeplini acest lucru. Gadgetul este un bliț LED portabil, mic, care se conectează la telefon. Producătorii susțin faptul că blițul este de patru ori mai luminos în comparație cu blițul standard de pe iPhone. Conectorul sincronizează blițul cu LED-urile camerelor din spate ale telefonului, astfel încât să puteți face fotografii cu ușurință și să realizați până la 10.000 de fotografii la o singură încărcare.

Kit-ul de curățare Invisible Dust

(c) BBC Science Focus Magazine

Îngrijirea kitului este o parte importantă a fotografiei, așa că este necesar să aveți un kit de curățare a senzorilor, astfel încât să puteți îngriji în mod corespunzător echipamentul delicat. Acest kit de include o soluție de curățare și patru tampoane verzi, astfel încât să puteți păstra senzorul în stare curată. Tampoanele verzi sunt concepute pentru a atinge acele zone dificil de curățat și urmăresc să limiteze dungile și să reducă scurgerea de fibre, astfel încât să rămâneți cu un senzor curat. Tampoanele verzi sunt potrivite în special pentru senzorii cu un strat de fluor.

Monopiedul pentru călătorii

Monopiedurile sunt piese deosebit de eficiente și utile atunci când vă aflați într-un mediu dinamic cum ar fi nunțile și evenimentele sportive. Monopiedurile au o natură mobilă, dimensiuni mici și oferă stabilitate. Acest model produs de compania Manfrotto este compatibilă cu DSLR-uri, camere fără oglindă, camere compacte și smartphone-uri, prin urmare rămâne un instrument foarte utilizat.

Datorită unei curele pentru încheietura mâinii, monopiedul este ușor de transportat și se poate plia până la o lungime de 43 cm, ceea ce este impresionant, având în vedere că se poate extinde până la 159 cm. Ce este uimitor la acest monopied este că poate susține până la 16 kg de echipament tehnic, deci este ideal dacă dețineți un obiectiv greu. Acesta poate fi ajutat la diferite înălțimi, ceea ce vă oferă flexibilitate creativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.