Acasă COVID-19 CUM ARATĂ INTERIORUL SPITALULUI DIN CHINA, CONSTRUIT ÎN 10 ZILE

CUM ARATĂ INTERIORUL SPITALULUI DIN CHINA, CONSTRUIT ÎN 10 ZILE

1165
0

Clădirea a fost construită după modelul spitalului din Beijing, care a fost realizat pentru a lupta împotriva virusului SARS (Sindromul respirator acut sever), în 2003.

Duminică, în orașul Wuhan, China, a fost finalizată construcția primului spital de urgențe dedicat tratării pacienților infectați cu coronavirus. Construirea acestuia a durat doar 10 zile.

Luni noapte, primii pacienți au ajuns la Spitalul Huoshenshan și au fost tratați începând de marți. Identitatea pacienților este necunoscută.

Associated Press a raportat că noul spital are două etaje, 60.000 de metri pătrați și 1.000 de paturi. Presa de stat a declarat că Armata de Eliberare a Poporului Chinez a trimis 1.400 de cadre medicale pentru a se ocupa de oamenii bolnavi.

Este una dintre cele două clădiri construite în Wuhan pentru tratarea virusului care se răspândește rapid și care a cauzat moartea a peste 400 de persoane și a infectat mai mult de 24.000 de persoane. Este stabilit ca a doua clădire să fie completă tot în această săptămână.

Aruncă o privire asupra Spitalului Huoshenshan:

Construcția spitalului a început pe 23 ianuarie.

Fotografie realizată pe 24 ianuarie

China s-a pregătit să construiască spitalul cât mai repede posibil, după ce experții medicali din oraș au declarant că spitalele sunt suprapopulate, iar kiturile de testare și măștile de față sunt insuficiente.

A durat doar zece zile construirea clădirii de 60.000 de metri pătrați. În jur de 7.000 de ingineri, tâmplari, electricieni și alți specialiști au fost aduși, din toată țara, pentru a grăbi procesul.

Spitalul a fost construit în grabă, în speranța de a opri răspândirea virusului, cât mai curând posibil.

MailOnline a raportat săptămâna trecută, citând presa de stat, că oamenii au muncit pe tot parcursul Noului An Lunar.

Clădirea este alcătuită din camere prefabricate, având mai multe culoare care compun zona centrală.

Numărul cazurilor de coronavirus din Wuhan, de săptămâna trecută, au depășit numărul cazurilor de SARS de la începutul anilor 2000.

Construcția clădirii a fost similară cu cea a Spitalului Xiaotangshan din Beijing, care a fost construit tot într-o săptămână, în 2003, pentru a lupta împotriva epidemiei SARS.

Spitalul a ajuns să trateze o șeptime din numărul total al infecțiilor SARS existente în țară.

Clădirea are două etaje.

Presa de stat a declarat că Armata de Eliberare a Poporului Chinez a trimis 1.400 de cadre medicale pentru a se ocupa de oamenii bolnavi.

Membrii personalului medical, purtând costume de protecție, la spitalul Zhongnan din Wuhan.

Unii dintre ei au experiență în lupta împotriva altor epidemii, incluzând SARS.

Este necesar ca toată lumea să poarte costume de protecție.

Există patru tipuri de camere în spital: secții de pacienți, băi, camere pentru medici și stații de asistenți medicali.

Duș construit în spital

Muncitorii au construit un sistem de alimentare cu apă pentru băi, în doar șapte zile.

Spitalul are 1.000 de paturi.

Paturile și alte aparate au fost livrate în timp ce spitalul era în construcție.

Zhong Nanshan, un epidemiolog chinez, care a fost implicat în lupta împotriva epidemiei SARS, a declarat pentru CCTV că paturile în plus ar fi de ajutor, pentru ca pacienții bolnavi să poată rămâne în spital, în loc să fie trimiși acasă.

Jumătate din spital este format din camere sterile și există 30 de unități de îngrijire intensivă pentru tratarea cazurilor critice.

Mulți pacienți trebuie ținuți în camere izolate pentru a proteja cadrele medicale de virus.

Există sisteme speciale de ventilație și dulapuri cu două fețe, care fac legătura între camerele pacienților și hol, pentru a le permite cadrelor medicale să distribuie proviziile fără să intre în camere.

Spitalul este conceput în acest mod pentru a preveni infectarea cadrelor medicale cu virusul care se poate răspândi de la persoană la persoană.

Spitalul are o mulțime de aparate medicale avansate, precum aparatul MRI. O companie chineză a donat „roboți medicali” pentru a distribui medicamente și probe pentru teste.

Un aparat RMN din spital.

Unele camere au instalate televizoare, deși, nu este clar dacă acestea sunt în camerele pacienților sau sunt folosite în alte scopuri.

Spitalul are un sistem video, care a fost instalat în mai puțin de 12 ore. Acesta permite medicilor să discute cu experții din Beijing, a declarat presa locală.

Sistemul a fost instalat de echipă de 20 de persoane, potrivit raportului

Sistemul video conectează medicii din Wuhan cu cei din Spitalul General al Armatei de Eliberare a Poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.