Acasă Știri IFIXIT VA OFERI SUPORT PENTRU REPARAREA DISPOZITIVELOR GOOGLE PIXEL

IFIXIT VA OFERI SUPORT PENTRU REPARAREA DISPOZITIVELOR GOOGLE PIXEL

68
0
(c) iFixit

Reprezentanții companiei iFixit a semnat un acord cu Google pentru a face reparațiile telefoanelor Pixel mult mai ușoare. Pe site-ul iFixit.com se vor comercializa în curând atât componente originale individuale, cât și kituri.

Oficialii companiei Google au declarat faptul că vor fi oferite piese începând cu modelele „Pixel 2 și până la Pixel 6 Pro, precum și pentru viitoarele modele Pixel, în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și țările UE în care modelul Pixel este disponibil”. iFixit este site-ul principal pentru consumatorii care doresc să găsească piese și instrucțiuni despre cum să repare dispozitivele și, în curând, pe acesta se vor putea comercializa ecrane, baterii, camere și multe alte accesorii pentru dispozitivele Pixel. De asemenea, reprezentanții companiei Google au menționat faptul că au fost stabilite acorduri de reparații autorizate cu uBreakiFix în SUA și Canada și „parteneriate similare cu furnizori de asistență din Canada, Germania, Japonia și Marea Britanie.”

Acordul dintre Google cu iFixit vine în urma unui acord similar cu Samsung, care intenționează să ofere și piese pentru smartphone-uri prin intermediul site-ului de reparații. Parteneriatul companiei Samsung cu iFixit începe în vara anului 2022 și acoperă doar modelele S20, S21 și Tab S7+. Totuși, reprezentanții companiei Samsung au declarat faptul că doresc să extindă programul în timp. Acordul companiei Google cu iFixit acoperă toate modelele începând cu Google Pixel 2, care a fost lansat în anul 2017, ceea ce este surprinzător, având în vedere faptul că multe modele Pixel lansate anterior au fost realizate în parteneriat cu producători Android, precum LG sau HTC.

Reprezentanții companiei Google au adăugat faptul că „îmbunătățirea reparabilității este o modalitate importantă de a ajuta la prelungirea duratei de viață și a utilității telefoanelor”. Dacă acesta este într-adevăr scopul companiei, atunci Google ar putea extinde durata de viață a telefoanelor Pixel, oferind termene de actualizare mai lungi. În prezent, telefoanele Pixel primesc doar trei ani de actualizări majore ale sistemului de operare, în timp ce Samsung oferă patru, iar Apple șase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.