Acasă Gadget-uri CELE MAI BUNE GADGETURI PENTRU BICICLETE ALE ANULUI 2021

CELE MAI BUNE GADGETURI PENTRU BICICLETE ALE ANULUI 2021

137
0
(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă sunteți o persoană care merge zilnic cu bicicleta, există o mulțime de gadgeturi care vă vor ajuta să aveți o călătorie mai sigură și distractivă.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei modalități de gestionare a spațiului de stocare, a unei iluminări suplimentare sau aveți nevoie de o cameră video pentru a înregistra călătoria, puteți opta pentru unele dintre cele mai utile gadgeturi, prezentate în lista de mai jos.

Minicamera BOBLOV

(c) BBC Science Focus Magazine

BOBLOV este dotat cu o cameră de calitate, având o rezoluție de 1080p care înregistrează la 30 fps. Aceasta se adaptează schimbării luminii, datorită expunerii sale automate, cu un echilibru de alb automat, pentru a menține înregistrările cât mai clare. Camera video poate înregistra timp de patru ore și este suficient de mică pentru a fi depozitată în interiorul unui buzunar sau poate fi atașată bicicletei, cu ajutorul unor cleme de fixare.

Airbag-ul de ciclism Hövding

(c) BBC Science Focus Magazine

Proiectat de compania suedeză Hövding, pentru persoanele care doresc să meargă cu bicicleta fără a purta o cască de protecție, airbagul de ciclism Hövding este un guler de protecție care intră este declanșat atunci când detectează o coliziune a purtătorului.

Compania Hövding susține faptul că airbag-ul de ciclism oferă o protecție de 8 ori mai mare decât o cască de bicicletă tradițională, umflându-se în doar 0,1 secunde.

Mănușile COTOP cu touchscreen

(c) BBC Science Focus Magazine

Aceste mănuși sunt foarte utile, cu caracteristici care ar trebui să protejeze mâinile utilizatorului în timpul temperaturilor scăzute, permițând în același timp accesarea și utilizarea telefonului cu ecran tactil. Vârfurile degetelor mănușii pot interacționa cu ecranul smartphone-ului, datorită unei pânze metalice conductive, producătorii susținând că este durabilă.

Palma mănușii este acoperită cu silicon antiderapant, pentru o aderență fermă a ghidonului, iar partea superioară are în compoziție un material rezistent la vânt, dar respirabil.

Far inteligent Garmin Varia UT800

(c) BBC Science Focus Magazine

Mersul cu bicicleta printre mașini poate fi periculos, fiind important ca cicliștii să fie cât mai vizibili, mai ales în serile întunecate din timpul iernii. Farul de la Garmin are o putere de 800 de lumeni, cu o distanță de vizibilitate de un kilometru. Acesta oferă o vizibilitate la un unghi de 270 de grade, cu o durată de viață a bateriei de opt ore.

Kit de reparare anvelope Granite

(c) BBC Science Focus Magazine

Acest kit de reparare a anvelopelor a fost conceput pentru încăpea în ghidon pentru un confort maxim, cu condiția ca diametrul ghidonului să fie mai mare de 18 mm. Kitul include o furcă, un alezor și patru dopuri pentru anvelope, care ajung la o greutate de 35g.

Casca inteligentă Livall BH60SE

(c) BBC Science Focus Magazine

Această cască ajută nu doar în cazul unei căderi, ci și la menținerea unei călătorii sigure și plăcute, cu ajutorul unor funcții. Utilizatorul se poate conecta prin bluetooth la o telecomandă care se amplasează pe ghidon, putând astfel alege dintr-o varietate de opt lămpi de stop LED, precum și opt lămpi de semnalizare incluse în cască.

De asemenea, casca poate fi conectată la telefon pentru efectuare de apeluri, prin intermediul microfonului antivânt sau pentru redarea de muzică prin difuzoarele de la nivelul urechilor, care ar trebui să permită ciclistului în să audă în continuare zgomotul din trafic. În acest fel, ciclistul poate fi conștient de împrejurimile sale.

Sistem de semnalizare fără fir Signal Pod

(c) BBC Science Focus Magazine

Concepute pentru a spori siguranța cicliștilor atunci când se deplasează pe benzile de circulație aglomerate, Signal Pod este un sistem de semnalizare fără fir, controlate cu butoane amplasate pe ghidon. Acesta include trei opțiuni de iluminare: o săgeată la stânga și la dreapta, precum și lumini de avarie, care le reproduc pe cele de pe o mașină sau motocicletă. O unitate aparent impermeabilă, ar trebui să fie durabilă în condiții meteorologice nefavorabile.

Husă de bicicletă LifeLine Waterproof

(c) BBC Science Focus Magazine

Cicliștii au o grijă sporită atunci când plouă și bicicleta este poziționată în afara drumului. Bicicletele pot fi acoperite cu această husă impermeabilă Lifeline. Având o țesătură extrem de rezistentă la apă, precum și o închidere cu cataramă.

Geantă rezervor Topeak

(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă v-ați străduit să găsiți o metodă de depozitare adecvată a obiectelor personale, în timpul călătoriei cu bicicleta, supraîncărcându-vă buzunarele cu telefonul, banii și cheile, geanta tip rezervor Topeak poate fi soluția.

O geantă subtilă, simplă, care se fixează pe rama bicicletei, dispune de o mulțime de spații de depozitare pentru toate elementele esențiale. Aceasta este rezistentă la apă și are un fermoar pentru acces ușor, precum și un orificiu pentru căști, astfel încât să puteți rămâne conectat la telefon în timpul călătoriei.

GoPro HERO8 Black

(c) BBC Science Focus Magazine

Fie că vă deplasați pe o pistă de bicicliști și doriți înregistrări HD ale peisajului, fie că sunteți pe drum în condiții dificile și doriți să țineți o evidență a călătoriei, GoPro HERO este o cameră de acțiune robustă, cu un unghi larg de înregistrare.

Capabilă să înregistreze la rezoluție 4K și să facă fotografii de 12 megapixeli, camera GoPro Hero este dotată cu tehnologia HyperSmooth 2.0 pentru stabilizarea video și ar trebui să fie rezistentă la apă până la o adâncime de 10m.

Compatibilă cu peste 30 piese de fixare și accesorii, acesta poate fi amplasată pe piept, atașată la o cască sau fixată pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.