Acasă Gadget-uri AMAZON VA LANSA UN NOU MODEL DE KINDLE

AMAZON VA LANSA UN NOU MODEL DE KINDLE

60
0
(c) Kindle

Compania Amazon va oferi modelului Kindle Paperwhite prima actualizare majoră de la versiunea lansată în anul 2018. Noua gamă Paperwhite include două modele diferite din punct de vedere hardware și o ediție separată, denumită Paperwhite Kids, care vine cu propria carcasă, are anunțurile dezactivate în mod implicit, include un abonament de un an la serviciul Amazon Kids+ și are o perioadă de garanție de doi ani de tip „worry-free”. Noile Kindle vor putea fi precomandate începând cu data de 21 septembrie și livrate începând cu data de 27 octombrie.

Modelul Paperwhite de bază are cel mai bun raport preț-calitate. La un preț de 140 de dolari (cu 10 dolari mai mult decât ultima generație), acesta dispune de un ecran mai mare, de 6,8 inci, cu rame mai subțiri și un procesor mai rapid, care oferă „o răsfoire a paginilor cu 20% mai rapidă” decât vechiul model Paperwhite. Numărul de LED-uri utilizate pentru a lumina panoul frontal al modelului Paperwhite a crescut de la 5 la 17, ceea ce ar trebui să facă iluminarea să pară mai lină și mai uniformă. La fel ca și Kindle Oasis, noul Paperwhite are o opțiune de „lumină caldă”, aceasta acționând ca un filtru pentru lumina albastră.

De asemenea, oficialii din cadrul Amazon au promis o durată de viață a bateriei îmbunătățită. În plus, Noul Paperwhite poate fi încărcat cu ajutorului unui încărcător USB-C. La fel ca precedentul Paperwhite, noul model are o certificare IPx8, o capacitate de stocare de 8 GB, un strat anti-glare și margini fără butoane.

Deși prețul de la lansare a modelului Paperwhite 2018 a fost de 160 de dolari (acesta venind cu o capacitate de stocare de 32 GB și fără alte upgrade-uri), acel model va fi înlocuit de Kindle Paperwhite Signature Edition. Având un preț de 190 de dolari, ediția Signature este mai scumpă, dar aceasta are un senzor de auto-luminozitate și încărcare wireless Qi, ceea ce o face o alternativă interesantă la versiunea Kindle Oasis, care costă 250 de dolari.

Ediția Kindle Paperwhite Kids costă 160 de dolari și este o completare a modelului Kindle Kids existent, care are un preț de 110 dolari. Aceasta este o versiune puțin mai scumpă a modelului Paperwhite obișnuit (140 de dolari), pe care nu există reclame, accesorii și abonamente suplimentare și care are o garanție de doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.