Acasă Gadget-uri GADGET-URI CARE FACILITEAZĂ ÎNVĂȚAREA DE ACASĂ

GADGET-URI CARE FACILITEAZĂ ÎNVĂȚAREA DE ACASĂ

64
0
© Monoprice

1. Happy Atoms Complete Set

© Thames & Kosmos, LLC

Vizualizarea atomilor care alcătuiesc universul poate fi o adevărată provocare. Cu toate acestea, setul complet Happy Atoms este un instrument excelent pentru înțelegerea lumii moleculelor. Complet echipat cu modele de atomi care se conectează magnetic, acest kit științific permite studenților să construiască un număr mare de molecule, utilizând 16 elemente ale tabelului periodic. Odată construite, prin intermediul modelelor aplicației însoțitoare, acestea pot fi scanate și recunoscute pentru a dezvălui o întreagă serie de informații despre proprietățile moleculelor. De asemenea, aplicația este gratuită și conține căutări ghidate pentru a explora lumea moleculelor și urmărește progresul pentru a vă îmbunătăți cunoștințele de chimie.

2. Jamstick 7

© Jamstick

Perfecționează-ți abilitățile muzicale prin intermediul chitarei interactive a aplicației Jamstick 7. Învățarea unui instrument muzical, în perioada de izolare, poate fi dificilă fără un profesor care să te ghideze în cadrul unei lecții. Această chitară cu tehnologie avansată utilizează o aplicație, care funcționează ca profesor virtual și vă arată pozițiile degetelor pe ecran în timp real, înainte de a strânge o coardă, astfel încât să atingeți notele potrivite. Împreună cu tutoriale virtuale, aplicația Jamstick oferă și jocuri, în stil Guitar Hero, pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile muzicale.

3. Kano PC

Dacă vă aflați în căutarea primului computer al copilului dumneavoastră, atunci Kano PC ar putea fi punctul de plecare perfect. Creat pentru a educa și distra, acest computer reprezintă o modalitate excelentă de a nu consuma doar conținut comercial, ci și de a-l crea pentru ei înșiși. Acest laptop modular rulează sistemul de operare Windows 10 și funcționează ca un computer tipic, însă are un software încorporat care oferă copiilor posibilitatea de a învăța despre lumea variată a programării și a informaticii.

4. Frozen 2 kids tablet

© Pebble Gear

Păstrarea divertismentului în timpul învățării, în cazul copiilor de vârste mai mici, poate fi o sarcină destul de dificilă. Diverse produse, precum tableta pentru copii Frozen 2, oferă o modalitate excelentă de recreație a copiilor, permițându-le acestora să acceseze jocuri, aplicații educaționale și cărți electronice exclusive. În acest fel, este menținut un nivel de divertisment constant. Fiecare tabletă este echipată cu funcții complete de control parental și un filtru polarizant pentru a a proteja ochii copiilor, în timp ce aceștia se joacă și citesc.

5. MP Cadet 3D printer

© Monoprice

Dacă aveți acasă un inginer în devenire, atunci imprimanta 3D Cadet MP poate fi un instrument excelent pentru a-l introduce în lumea designului digital și a tehnologiei de printare 3D. Complet asamblată și dotată cu un modul WiFi, această imprimantă este un produs desul de simplu pentru începători. Aplicația ajutătoare este gratuită și oferă o mulțime de modele descărcabile pentru imprimare, iar prin intermediul nivelării automate încorporate, începătorii nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la reglarea manuală a înălțimii modelelor de suprafață tipărite.

6. Day & Night Globe

© Thames & Kosmos, LLC

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de geografie și astronomie, Day & Night Globe reprezintă un mare plus pentru învățatul de acasă. Designul detaliat al globului nu prezintă doar țările lumii, ci și granițele acestora, precum și lanțurile muntoase, râurile și multe altele. Răsucind comutatorul globului, acest instrument educațional se aprinde și proiectează stelele, prezentând unele dintre cele mai importante constelații și stele pe care le putem vedea de pe Pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.