Acasă Gadget-uri TOP 10 GADGETURI PENTRU BIROU

TOP 10 GADGETURI PENTRU BIROU

209
0
(c) Gadget

Fie că este vorba de resturi de mâncare pe tastatură, fie de pauza de după-amiază care vă adoarme, lista de mai jos cu gadgeturi de birou vă va ajuta să faceți față acelor mici frustrări, îmbunătățindu-vă viața la birou.

Deci, dacă aveți nevoie de un mouse pliabil, de o cutie de prânz nouă sau de o lampă de birou care vă poate încărca telefonul, gadgeturile de birou de mai jos vă pot ușura programul de lucru de la 09:00 la 17:00.

10. Suport pentru căști 2 în 1 cu încărcător wireless

(c) Oakywood

Acest gadget de birou, produs de Oakywood, permite agățarea căștilor pe un suport care are un design modern. Baza geometrică este realizată din lemn de stejar, care include un încărcător wireless de 10W. Fiind compatibil cu toate dispozitivele care permit încărcarea wireless Qi, telefonul poate fi alimentat prin poziționarea acestuia pe baza suportului. Acesta este un produs realizat manual și poate fi personalizat.

9. Rucsac inteligent

(c) Nordace

Găsirea unui rucsac adecvat pentru muncă (și în timpul liber) nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Nordace Siena este dotat cu un compartiment capitonat pentru laptop, port de încărcare USB și buzunare secrete pentru obiecte de valoare. Are chiar și un compartiment pentru ochelari de soare, căptușit cu lână, care este ideal pentru cei care pierd sau se așază în mod regulat pe perechea de ochelari.

De asemenea, rucsacul elegant este practic pentru călătoriile cu avionul, datorită curelei pentru bagaje care poate fi legat de mânerul valizei. Designul simplu, dar inteligent, este disponibil și în culorile bej, albastru, verde, roșu și gri.

8. Suport de telefon reglabil

(c) Amazon

Verificarea telefonului la locul de muncă, fie că este vorba de citirea știrilor, de găsirea unei rețete culinare, de vizionarea unui film, de planificarea serii sau, poate, de a face și mai multă muncă, este mult mai ușoară cu un suport de telefon. Dispozitivele de prindere antiderapante asigură poziția fixă a telefonului, iar greutatea mică îl face ușor de transportat la și de la locul de muncă.

Cea mai bună caracteristică este reglarea unghiului suportului. Acest lucru permite fixarea în poziția perfectă, în funcție de activitatea desfășurată.

7. Mouse wireless Microsoft Arc Bluetooth

(c) Amazon

Acest gadget inteligent de birou, produs de Microsoft, are un design flexibil, care se îndreaptă pentru ambalare convenabilă. Când este aplatizat, dispozitivul se oprește, astfel încât să economisiți energie atunci când nu este utilizat. Mouse-ul se activează atunci când este readus la forma curbată din mână.

Mouse-ul Arc se curbează în funcția de palmei utilizatorului, deci acesta este în mare măsură un gadget personal de birou.

Acesta necesită rularea sistemului de operare Microsoft 10/8.1, are o autonomie wireless de 5m într-un mediu de birou și se conectează prin Bluetooth. Planul inovator de derulare completă a rotiței permite derularea atât pe orizontală, cât și pe verticală, astfel încât practicitatea, aspectul și confortul au fost luate în considerare în proiectarea acestuia.

6. Boluri alimentare 2 în 1, izolate în vid

(c) Cuckooland

Bolurile pentru mâncare, produse de S’well, sunt ideale pentru prepararea alimentelor. Vasul exterior cu trei straturi, izolat în vid, menține vasul interior și conținutul acestuia la temperaturi scăzute, timp de 11 ore și fierbinte timp de 7 ore, astfel încât să nu aveți de-a face cu problema de încălzire a prânzului la birou.

5. Mini aspirator de birou

(c) Amazon

Daca nu ai auzit de el, acesta este Henry Aspiratorul. Având o dimensiune de doar 10 x 6,5 cm, acest nou gadget de birou aspiră praful și resturile de mâncare de pe birou, spațiu de lucru fiind mereu curat. Acesta este alimentat de 2 baterii AA și include o duză îndoită pentru zonele mai greu accesibile.

4. Placă de echilibru pentru birou Revolution Focus

(c) Amazon

Deși poate arăta ca ceva pe care l-ați folosi ca mijloc de deplasare, placa de echilibru are scopul de a vă menține activ în timp ce sunteți la serviciu. Această placă de echilibru este un act de echilibrare în sine. Acesta are ca scop îmbunătățirea activității fizice și tonifierea corpului, dar nu în măsura în care vă pierdeți concentrarea. Placa conține două componente principale: placa durabilă și perna de aer. Acesta din urmă poate fi ajustată fără pompă, astfel încât odată ce jocul de echilibrare se îmbunătățește, se poate adăuga mai mult aer pentru a crește dificultatea.

3. Ember Mug²

(c) Ember

Ember Mug² este o cană inteligentă care nu numai că menține cafeaua fierbinte, dar permite setarea unei anumite temperaturi de băut folosind aplicația Ember de pe telefon. De asemenea, aplicația vă anunță atunci când cana a atins temperatura preferată.

Având o baterie încorporată, cana personalizată rămâne la temperatura selectată timp de 80 de minute. Puteți chiar să o introduceți în suportul de încărcare pentru a o menține alimentată și gata de plecare.

2. Infinity cub fidget

(c) Amazon

Ușor diferit de designul clasic al cubului Rubik, Infinity Cube Fidget se rotește în orice unghi, în toate direcțiile și se deschide ca o carte.

Puteți să-l folosiți în pauza de lucru, pentru a vă relaxa sau vă poate îmbunătăți concentrarea atunci când abordați o sarcină deosebit de dificilă.

Este o jucărie de birou simplă, dar distractivă, pe care o puteți păstra în sertar, dar odată văzută de colegii de birou, este foarte probabil ca aceștia să-ți ceară cubul, așa că fii pregătit să-l împărtășești.

1. Lampă de birou LED Groov-e ares cu suport de încărcare wireless și ceas

(c) Currys

Această lampă de birou, are o mulțime de funcții. Lampa LED are cinci niveluri de luminozitate, precum și trei moduri diferite de lumină, astfel încât, indiferent dacă ai nevoie să fii trezit de o lumină puternică sau îți dorești o lumină slabă de seară, aceasta este alegerea perfectă.

Baza lămpii este un încărcător de telefon fără fir, cu o putere de 5W, fiind o caracteristică foarte utilă pentru birou. Tot ce trebuie să faceți este să plasați dispozitivul pe baza lămpii.

De asemenea, lampa are un afișaj LCD care arată ora, data și temperatura camerei.. De asemenea, funcționează ca un ceas cu alarmă, așa că, dacă dormitul la birou scapă de sub control, puteți seta o alarmă pentru a vă asigura că nu ratați întâlnirea. Această caracteristică face din aceasta o lampă de noptieră adecvată.

Și, pe lângă faptul că are atât de multe funcții, finisajul din piele artificială oferă un aspect inteligent. Lampa este pliabilă, astfel încât este ușor de transportat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.