Acasă Gadget-uri APPLE ACORDĂ 250 DE MILIOANE DE DOLARI FURNIZORULUI DE STICLĂ PENTRU IPHONE

APPLE ACORDĂ 250 DE MILIOANE DE DOLARI FURNIZORULUI DE STICLĂ PENTRU IPHONE

148
0

Apple și-a întărit relațiile cu fabrica din Kentucky, acordând 250 milioane $ pentru a sprijini activitatea celor de la Corning Inc., a continua producerea de sticlă și alte dispozitive pentru Iphone.

Premiul se bazează pe suma de 200 de milioane de dolari pe care Corning a primit-o de la Fundația de Producție Avansată a Apple în 2017, a spus gigantul tehnologic. Investițiile combinate susțin cercetarea și dezvoltarea lui Corning. Acestea vor fi cruciale pentru dispozitivele de consum de generație viitoare, au spus reprezentanții Apple.

Sticla, rezistentă la zgârieturi, implementată pe fiecare generație, a fost produsă la fabrica Corning din Harrodsburg, Kentucky. De Asemenea Corning furnizează, sticlă pentru iPaduri și ceasurile Apple.

„Istoria bogată a Apple și Corning datează de mai bine de un deceniu, iar parteneriatul nostru a revoluționat industria sticlei și a transformat industria tehnologiei, odată cu primul iPhone”, a declarat într-un comunicat Jeff Williams, directorul de operare al Apple.

„Acest premiu subliniază convingerea comună pe care Apple și Corning o au, în rolul vital pe care ingeniozitatea îl joacă în crearea de produse de top în industrie și mândria pe care ambele companii o au în aplicarea inovației americane și a producției avansate în a rezolva unele dintre cele mai dificile provocări tehnologice din lume”, a adăugat el.

Wendell P. Weeks, directorul executiv și președintele Corning, a declarat că investiția suplimentară va permite companiei cu sediul în New York, să dezvolte „inovații în sticlă”, extinzând și capacitățile de producție.

„Cel mai important, colaborarea noastră continuă ne permite să creăm noi aptitudini  pentru utilizatori și să continuăm să împingem limitele a ceea ce este posibil a se petrece în viitor”, a mai spus el.

Corning are aproximativ 400 de persoane la centrul de operațiuni de dezvoltare tehnologică și fabricație din Harrodsburg. Aceasta face parte din comunitatea centrală din Kentucky de mai bine de 65 de ani. Compania a declarat că noua sponsorizare provenită din partea Apple nu va duce la o creștere imediată a locurilor de muncă în operațiunea Kentucky, dar permite „oportunități viitoare care pot duce la creștere”. Uzina din Harrodsburg este cea mai veche fabrică Corning din Statele Unite.

Apple și Corning au devenit parteneri pentru prima oară acum mai bine de un deceniu, când fostul CEO al Apple, Steve Jobs, a ordonat înlocuirea ecranului de plastic de pe primul iPhone al companiei, cu un geam rezistent la zgârieturi, cu doar câteva luni înainte de lansarea produsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.