Acasă Gadget-uri ÎNCĂRCAREA COMPLETĂ A TELEFONULUI ÎN DOAR 8 MINUTE

ÎNCĂRCAREA COMPLETĂ A TELEFONULUI ÎN DOAR 8 MINUTE

91
0
(c) Xiaomi

Xiaomi a prezentat un sistem de încărcare a telefonului la o putere de 200 W. Compania a prezentat „Xiaomi HyperCharge” în cadrul unui nou videoclip postat pe pagina de Twitter a companiei, menționând faptul că noua tehnologie poate încărca un telefon de la 0 la 100% în 8 minute.

Aceste sisteme de încărcare rapidă nu oferă o rată de încărcare continuă. Telefonul se încarcă de la 0 la 10% în doar 44 de secunde. După aceea, puterea crește rapid până la 200 W. Telefonul realizează o încărcare de 50% în doar trei minute. După ce trece de 50%, telefonul reduce puterea la 150 W, ajungând la 75% în cinci minute și jumătate. În cele din urmă, sistemul descrește puterea până la 40 W, telefonul ajungând la încărcare completă în opt minute.

Un astfel de comportament (încărcarea mai lentă a bateriei în ultima etapă a ciclului de încărcare) este menit să protejeze longevitatea bateriei și face parte din motivul pentru care nu există dovezi care să ateste faptul că încărcarea rapidă degradează bateria mai repede decât încărcarea obișnuită.

Xiaomi nu este singura companie care încearcă să obțină viteze de încărcare mai mari. În anul 2020, Qualcomm a anunțat tehnologia de încărcare la puteri de până la 100 W, iar Oppo a implementat o tehnologie de încărcare la puteri de 125 W. În prezent, cele mai bune telefoane comerciale ale companiei Xiaomi se încarcă la o putere de 120 W.

În clipul de prezentare a încărcării la 200 W prezentat de Xiaomi, a fost folosit un telefon Mi 11 Pro „personalizat”. Momentan, încă nu se știu multe informații cu privire la comercializarea încărcării la 200 W, dar încărcarea pe 120 W a companiei Xiaomi a ajuns pe un telefon comercial în același an în care a fost prezentat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.