Acasă Gadget-uri CELE MAI BUNE SONERII VIDEO

CELE MAI BUNE SONERII VIDEO

951
0

Ce aspecte sunt importante în momentul în care doriți să achiziționați o sonerie video?

O sonerie video este gadgetul perfect pentru a începe să vă modernizați casa cu dispozitive inteligente. Soneriile video, denumite și sonerii Wi-Fi sau soneriile inteligente, utilizează o cameră, un difuzor, un microfon, un senzor de mișcare și o conexiune la internet, pentru a detecta vizitatorii și activitatea în timp real, din fața pragului ușii. Apoi puteți urmări videoclipuri live și vorbi cu vizitatorul.

Dacă nu răspundeți, soneria poate înregistra evenimentul, pe care îl puteți urmări mai târziu, cum ar fi mesageria vocală pentru casa dumneavoastră. De asemenea, puteți să ascultați oricând sunetele din spatele ușii, pentru a urmări videoclipurile live cu tot ce se întâmplă dincolo de ușă.

Personalul din cadrul BBC Science Focus au întocmit o selecție a celor mai bune sonerii inteligente cu camere, în funcție de preferințele acestora. ,,Am ales Arlo Video Doorbell ca alegere de top, deoarece oferă cel mai bun echilibru dintre preț, specificații și performanță. Soneria este suficient de inteligentă pentru a notifica utilizatorii în momentele oportune. Aceasta oferă o calitate video și audio excelentă și prezintă o funcție de sirenă alarmă dacă trebuie să speriați pe cineva”.

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o sonerie video inteligentă?

Ai deja o sonerie?

Dacă aveți deja o sonerie funcțională, este destul de posibil să puteți instala și o sonerie inteligentă cu fir. O sonerie cu fir este mai calitativă, față de una alimentată de baterie, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea acesteia. De asemenea, sunt mai fiabile, pentru a surprinde toată acțiunea din zona ușii, în comparație cu alternativele lor fără fir, care trebuie să fie activate înainte de a începe înregistrarea. Dezavantajul este un proces de instalare mai complicat, pentru care veți avea nevoie de un electrician.

Calitatea video contează

Deși, probabil v-ați săturat să auziți cele mai noi specificații ale camerelor pentru smartphone-uri, dar atunci când vine vorba despre calitatea imaginilor camerei de securitate, lucrurile devin mai serioase. Este nevoie de o rezoluție de cel puțin 1080p HD, altfel veți alege o rezoluție mică la care înregistrarea nu este foarte vizibilă. Super HD (rezoluția 1440p și mai mare, cunoscut și sub denumirea de 2K) este un bonus, oferind imagini mai clare. Funcția de zoom digital, de 6x sau mai mare, este, de asemenea, o specificație de luat în considerare, mai ales dacă este nevoie să vizualizați un număr de înmatriculare, în timp ce un alt șofer vă accidentează mașina parcată. Dacă nu aveți o verandă întotdeauna luminată, viziunea de noapte este o necesitate.

Luați în considerare funcțiile inteligente

Funcțiile care reduc timpul de verificare a soneriei pe telefon includ senzori de mișcare, a unor zone personalizabile, pentru a face abstracție de strada aglomerată și notificările inteligente, care te alertează doar dacă există vizitatori sau pachete pe verandă. Unele dintre acestea necesită crearea unui abonament.

Dacă aveți un difuzor sau un ecran inteligent, căutați o sonerie care să se potrivească cu asistentul virtual. Atât difuzoarele Amazon, cât și Google Assistant pot transmite mesaje când butonul soneriei dumneavoastră este apăsat, iar ecranele inteligente acționează precum un interfon video, astfel încât să puteți vedea și vorbi vizitatorului dumneavoastră, fără a fi nevoie să vă scoateți telefonul. Momentan, nu există sonerii inteligente care să funcționeze cu HomeKit-ul Apple.

Asigurați-vă că aveți o conexiune Wi-Fi bună

Sistemul transmite în flux video de la soneria dumneavoastră, necesitând o lățime de bandă de mărimi mari, iar în cazul în care nu aveți un semnal puternic Wi-Fi, în zona ușii din față, vă veți chinui să obțineți o conexiune bună și imagini clare. Verificați cât de puternic este Wi-Fi-ul dumneavoastră, înainte de a cumpăra orice dispozitiv și, dacă acesta este slab, luați în considerare instalarea unui amplificator de semnal Wi-Fi.

Cele mai bune sonerii video

Cea mai bună sonerie: Arlo Video Doorbell

Cel mai bun dacă banii nu sunt o problemă: Google Nest Nest Hello

Cel mai bun pentru asigurarea confidențialității: Eufy Video Doorbell 2K

Cea mai bună sonerie pentru un buget mic: Ring Video Doorbell

Cea mai bună sonerie cu baterie: Ring 3 Plus

Cea mai potrivită pentru chiriași sau locuitori de apartamente: Ring Door View Cam

Cea mai bună sonerie de tip plug-in: Ring Pro

Cea mai bună combinație de sonerie inteligentă și încuietoare inteligentă: August View

1. Arlo Video Doorbell

Oferind un echilibru bun între preț, caracteristici premium și utilizare, Arlo’s Video Doorbell reprezintă cea mai bună alegere din top, dacă doriți un dispozitiv de calitate înaltă, care să funcționeze în mod fiabil.

Această sonerie dispune de o funcția deosebită, care face diferența dintre oameni, animale, vehicule și pachete livrate în fața ușii și vă transmite doar notificările dorite.

Posibilitatea de a crea zone de mișcare, astfel încât să fiți alertat numai atunci când cineva (sau pisica vecinului) se află prin preajmă , și opțiunea de a dezactiva toate alertele, când sunteți acasă (folosind locația telefonului), conduc la o soneria inteligentă, care devine un instrument util de securitate.

Pe lângă unele dintre videoclipurile de cea mai bună calitate și o formă video pătrată, care prezintă un unghi de vizualizizare mai mare decât majoritatea soneriilor video, aceasta încorporează o sirenă, pe care o puteți activa din aplicație dacă observați o persoană suspectă.

O altă specificație este opțiunea robotului telefonic, cu ajutorul căruia vizitatorii pot înregistra un mesaj vocal.

2. Google’s Nest Hello

Rezoluție: 1600p x 1200p | Sursa de alimentare: cu fir

Google nest hello 2 doorbell dispune de cel mai bun sunet video

Îți place ideea ca difuzorul tău inteligent Google să te anunțe că „soacra ta este la ușa din față”, astfel încât să fii pregătit pentru interacțiunea cu aceasta, sau atunci când poștașul este la ușă. Pur și simplu, soneria vă va uimi cu funcțiile sale inteligente.

Hallo, singura sonerie inteligentă cu recunoaștere facială, are nevoie o singură dată de utilizator, pentru a identifica oamenii, ulterior aplicația identificând automat persoanele din fața ușii. De asemenea, va identifica pachetele și vă va avertiza asupra anumitor sunete, precum lătratul unui câine și va putea opri automat înregistrarea când sunteți acasă, astfel încât să nu înregistreze sosirile și plecările utilizatorului.

Funcția de recunoaștere facială este opțională, nu este activată în mod prestabilit și poate fi dezactivată în aplicație.

Cu toate acestea, soneria este costisitoare pentru aceste beneficii, dar veți obține o calitate video foarte bună și o înregistrare 24/7h, ceea ce face acest lucru mult mai eficient, față de un sistem de supraveghere.

3. Eufy Video Doorbell 2K

Rezoluție: 2560p x 1920p | Sursa de alimentare: cu fir sau baterie

Cea mai recentă sonerie Eufy prezintă cea mai bună rezoluție video de pe piață și oferă o imagine clară. Aceasta este alimentată de o baterie, cu o autonomie de 180 de zile. Soneria poate fi lipită oriunde pe suprafața ușii, facilitând instalarea acesteia (de asemenea, poate fi conectată cu fir).

Funcția uimitoare este că stocarea înregistrărilor nu se bazează pe cloud. Videoclipul dumneavoastră rămâne pe dispozitivul de stocare HomeBase-ul al Eufym(este conectat la router și acționează precum o sonerie interioară). Acest lucru înseamnă că nu există costuri de abonament și nici o șansă ca cineva să obțină videoclipul de pe un server cloud.

Dar, deoarece este alimentat la baterie (și chiar și atunci când este conectată prin fir) pot interveni anumite probleme precum: nu este activă întotdeauna, pentru a înregistra persoanele din fața ușii, înainte de a pleca.

4. Ring Video Doorbell

Rezoluție: 1080p | Sursa de alimentare: cu fir sau baterie

Este posibil ca soneria cea mai costisitoare să nu fie cea mai potrivită, dar pentru un preț de 89 de lire, soneria Video Ring prezintă specificații relativ bune. O sonerie de bază care nu necesită fire îndeplinește principalul scop al acesteia, dar va trebui demontată și încărcată la fiecare două luni.

Există mai puține caracteristici la acest preț, dar este disponibil un abonament, care vă poate avertiza numai atunci când se apropie o persoană. Însă această sonerie nu funcționează întotdeauna cum ar trebui, de exemplu asociind obiectele cu persoane. Toate variantele acestei sonerii sunt compatibile cu difuzoarel Alexa și ecrane inteligente, conectându-se automat pentru a anunța când „cineva este la ușă” sau pentru a afișa înregistrarea live. De asemenea, toate au un raport al aspectului, 16: 9, potrivit pentru a vizualiza acțiunea, pe măsură ce se apropie, dar nu atât de eficient pentru a urmări pachetele livrate și depozitate sub camera video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.