Acasă Știri FORMULA 1 REVIZUITĂ ÎN 2020

FORMULA 1 REVIZUITĂ ÎN 2020

178
0
În realitate, Federația Internațională a Automobilelor, responsabilă de întrecerea automobilelor F1 experimentează un sezon dificil din cauza pandemiei, însă pe pistele unde se desfășoară cursele nu se simte acest lucru.

Înainte de apariția pandemiei, jocul oficial de Formula 1 se desfășura la jumătatea campionatului. În 2020, F1 a dat startul unui sezon mai scurt, ce a impus distanțarea socială pe circuitul de curse Red Bull Ring, Australia. Lansarea F1 2020 a avut loc în data de 6 iulie 2020 pentru Ediția Deluxe Schumacher, urmând ca în data de 10 iulie 2020 să se desfășoare prezentarea oficială. Cursele F1 au început ca, de obicei, în Australia, în luna martie 2020.

Avantajul acestei lansări constă în faptul că pistele de curse Hanoi din Vietnam și Zandvoort din Olanda pot fi parcurse de către doritori, cu aproximativ un an înaintea începerii competițiilor.

Care echipă? Echipa mea

Ceea ce aduce nou jocului F1 2020 este modul în care sunt organizate echipele. Acesta este numit ,,Echipa mea”. În loc să intrii într-una dintre cele 10 echipe existente, ești pus în rolul unui proprietar de echipă, precum și șofer de curse F1. Trebuie să alegi numele echipei, să personalizezi un logo, să găsești un sponsor pentru echipă și să alegi un al doilea șofer pentru echipă. Apoi, între curse, vei administra echipa, care, să sperăm, îți va aduce mai multe câștiguri decât pierderi din punct de vedere financiar, menținând, în același timp, fiecare departament fericit.

Similar edițiilor anterioare, s-au păstrat elemente precum limbajul de programare Rol Playing Games (RPG), care implică interviuri cu mass-media. Modul în care răspundeți la întrebări afectează moralul departamentelor din echipă, dar și poziția acestora în clasament.

Completările aduse jocului F1 adaugă o nouă dimensiune, implicând mai mult decât „condu mașina de jur împrejur, de preferat mai rapid decât toată lumea”. Dacă nu vrei să folosești modul ,,Echipa mea”, celelalte moduri de carieră din F1 2019 sunt încă prezente.

O altă caracteristică nou adăugată, față de varianta jocului F1 2019, este întoarcerea opțiunii de împărțire a ecranului pentru modurile ,,multiplayer” și ,,esports”, în cazul în care nu vrei să joci împotriva inteligenței artificiale.

Șoferii F1 spun că manevrarea mașinilor este îmbunătățită

Conducerea unei mașini F1 la limită nu este atât de simplă precum pare. Există un motiv pentru care sunt renumite mașinile în industria sporturilor. Un joc precum F1 2020 trebuie să atragă o audiență mai mare decât cei mai buni șoferi ai lumii. Echipa Codemasters a adăugat un mod care simplifică meniurile și face experiența șofatului mai ușoară, adăugând și asistențe suplimentare pentru jucătorii care nu vor să se concentreze prea mult. Acest mod de joc este disponibil doar în afara rețelei.

Pentru cei care vor să aibă o experiență mai bună, pot configura setările după bunul plac, până la „modul profesionist”, care te forțează să faci toată treaba grea. Pentru cei care se întreabă cât de bine este simulată conducerea unei mașini reale F1, pot lua în considerare aprecierile lui George Russell, membru al programului pentru tineri în cadrul Mercedes-AMG, fiind unul dintre cei doi șoferi de curse. Russell a postat pe platforma de jocuri Twitch faptul că este șocat de îmbunătățirile modului în care sunt manevrate mașinile în joc, iar alți șoferi curenți ai Formulei 1 au declarat că i-au ajutat pe cei de la Codemasters să facă jocul să pară cât mai real.

,,Nu am condus o mașină F1, dar particip la curse în fiecare an și pot spune ca F1 2020 este cel mai bun. Este incredibil de captivant, dispunând de volan și pedale. Îți poți seta nivelul de dificultate dorit. Arată și sună la fel de bine pe cât te aștepți să sune un turbocompresor hibrid F1. Dacă ești fan al sportului, merita să cumperi jocul”, declară unul dintre admiratorii acestui joc.

Părți bune

  • O dinamică incredibilă a jocului, iar mașinile se conduc într-un mod distractiv;
  • Simulează foarte bine realitatea dintr-o mașină modernă F1;
  • Modul de carieră este captivant și oferă câteva căi diferite de a parcurge sezonul;
  • Nivelul de dificultate poate fi creat după bunul plac.

Părți rele

  • Competiția F1 reală nu va vizita pistele Hanoi sau Zandvoort, în acest an, din cauza pandemiei.

Verdict: Merită cumpărat de către admiratorii F1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.