Acasă Gadget-uri DRONELE ECHIPATE CU PISTOL PNEUMATIC POT AJUTA LA REPARAREA UNUI ACOPERIȘ

DRONELE ECHIPATE CU PISTOL PNEUMATIC POT AJUTA LA REPARAREA UNUI ACOPERIȘ

197
0
Dronele sunt acum suficient de puternice pentru a transporta tot felul de accesorii - inclusiv un pistol pneumatic pentru cuie

Dronele pot fi uneori o problemă, dar în acest fel ele pot reprezenta un real ajutor. Un octocopter echipat cu un pistol pentru baterea cuielor, poate zbura și fixa acoperișul în mod autonom, astfel încât oamenii nu mai sunt nevoiți să facă acest lucru.

Ella Atkins de la Universitatea Michigan din Ann Arbor a fost inspirată să proiecteze sistemul după ce a trebuit să-și repare propriul acoperiș cu ani în urmă.

Ea și colegii ei au modificat drona prin atașarea unui astfel de accesoriu. Apoi, un sistem de detectare a mișcării de la sol a urmărit poziția exactă a dronei în timp ce aceasta a fost pusă în funcțiune. Folosind aceste informații de urmărire, drona a zburat în mod autonom peste un acoperiș afectat și a arătat că poate fixa cu succes o serie de plăci de acoperiș flexibile.

O dronă cu un pistol pneumatic pentru baterea cuielor poate suna înfricoșător, dar aceasta nu ar trebui să zboare și să bată cuiele din aer. Mecanismul de acționare este deblocat numai când vârful pistolului atinge o suprafață.

De asemenea, pistol pneumatic pentru baterea cuielor nu are un recul mare, astfel, drona va fi stabilă în timpul procesului.

„Are forță, dar doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, ceea ce înseamnă că un octocopter care este destul de masiv și pe care îl folosim în mod obișnuit doar pentru a zbura, permite doar o singură acționare în mișcarea sa”, spuse Atkins.

Ea afirmă că dronele nu compromit locurile de muncă în industria acoperișurilor. Chiar dacă dronele au fost utilizate pe scară largă, acestea ar mai avea nevoie de mult sprijin uman pentru pregătirea instrumentelor și materialelor dronei.

Pentru utilizări comerciale, drona ar fi în mod ideal dotată cu un cablu de alimentare și o alimentare pneumatică în aer, astfel încât să poată zbura mai mult și să folosească un pistol pentru baterea cuielor de calitate profesională, adaugă ea.

Aceste ajustări nu ar trebui să fie prea greu de făcut, spune Steve Wright de la Universitatea din Vestul Angliei din Bristol, Marea Britanie.

„Ceea ce au făcut, este într-adevăr destul de spectaculos”, spune el. El subliniază că obținerea unui drone, care să poată sta pe loc, mai ales în timp ce împinge pe o suprafață, este dificilă.

El spune că următorul flux de inovare în ceea ce le privește va implica dronele ce vor fi mai frecvent în contact fizic cu obiecte.

„Va rezulta o avere în urma realizării acestora”, spune el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.