Acasă Gadget-uri CELE MAI AȘTEPTATE JOCURI VIDEO ALE ANULUI 2022

CELE MAI AȘTEPTATE JOCURI VIDEO ALE ANULUI 2022

103
0
(c) Guerilla Games

Printre primele jocuri video care se vor lansa în anul 2022 se numără Horizon Forbidden West, care va apărea în luna februarie. Acesta reprezintă continuarea jocului Horizon Zero Dawn, a cărui poveste este plasată într-un viitor post-apocaliptic, dominat de creaturi robot, care imită orice ființă, de la cerb la Tyrannosaurus rex. Astfel, prima parte a jocului a fost despre descoperirea originii apocalipsei și căutarea de piese de mașini.

În luna decembrie va apărea Stalker 2: Heart of Chernobyl, care este tot o continuare a unei povești post-apocaliptice. Acțiunea se desfășoară în jurul zonei de excludere a orașului Cernobîl din Ucraina. Aceasta este o lume în care o a doua explozie apărută la centrala nucleară a creat atât artefacte ciudate și valoroase, cât și zombi și alți monștri. Avatarele jucătorilor se află postura de urmăritori, ele făcând parte dintr-un grup de oameni care vânează comorile, în timp ce încearcă să rămână în viață.

La mijlocul anului se preconizează lansarea jocului Star Trek: Resurgence. Având în vedere renașterea francizei TV, pasionații seriei au așteptări ridicate legate de acesta. Jucătorii se vor afla în rolul unor doi ofițeri Starfleet la bordul unei nave Star Trek: The Next Generation.

Una dintre cele mai mari lansări, despre care se preconizează că va avea loc în luna noiembrie, este Starfield, un nou joc dezvoltat de compania Bethesda. Corporația este cunoscută pentru dezvoltarea seriilor Fallout și The Elder Scrolls. Acestea sunt jocuri captivante, care prezintă explorarea unor lumi uriașe într-un cadru post-apocaliptic. În jocul Starfield, dezvoltatorii companiei Bethesda au aplicat aceeași formulă unei povești de explorare spațială, care are loc în secolul 24. Aceștia au descris jocul ca fiind un „simulator Han Solo” și „NASA-punk”. Acest lucru înseamnă faptul că atât nava spațială, cât și alte tehnologii descrise în Starfield vor fi versiuni evoluate ale celor utilizate în prezent. Un dezavantaj al jocurilor dezvoltate de Bethesda este reprezentat de faptul că, de obicei, acestea prezintă la lansare anumite deficiențe din cauza complexității.

Un alt joc care va fi lansat în anul 2022 este The Callisto Protocol, a cărui poveste va avea loc tot în secolul 24, în cadrul unei închisori aflate pe una din lunile lui Jupiter, denumită Callisto. O creatură extraterestră păzește colonia, iar misiunea jucătorilor este de a evada. Compania dezvoltatoare este condusă de către Glen Schofield, care este totodată și co-creatorul seriei horror SF Dead Space.

În cele din urmă, în luna octombrie va apărea jocul Stray. Jucătorii se află în rolul unei pisici, care se împrietenește cu o dronă zburătoare, în timp ce explorează un oraș populat de roboți. Reprezentanții companiei dezvoltatoare, BlueTwelve Studio, au dezvăluit câteva detalii prin intermediul unor trailere lansate în ultimul timp. Astfel, aceștia sugerează faptul că jocul va prezenta o viziune a lumii relatată prin ochii unei pisici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.