Acasă IT CE DISPOZITIVE PIXEL VOR FI ACTUALIZATE LA ANDROID 12?

CE DISPOZITIVE PIXEL VOR FI ACTUALIZATE LA ANDROID 12?

50
0
(c) Google

Sistemul de operare Android 12 va fi livrat și pentru telefoanele Pixel mai vechi. În timpul lansării modelului Pixel 6, departamentul de marketing al Google a oferit informații cu privire la dispozitivele compatibile cu noua actualizate.

Oficial, Android 12 va fi disponibil pentru modelele Pixel 5, 5a, 4, 4a, 3 și 3a. Android 12 marchează prima actualizare majoră care nu va ajunge și pe modelul Pixel 2.

Android 12 este una dintre cele mai importante actualizări ale sistemului de operare din ultima vreme. Aceasta vine cu o reînnoire completă a interfeței cu utilizatorul, denumită „Material You”. Fiecare culoare a interfeței de utilizare este în concordanță cu nuanțele regăsite în imaginea de fundal de pe dispozitiv. În plus, Google va implementa temele Material You și în cadrul celor mai importante aplicații ale companiei. Există o mulțime de modificări la panoul de notificări, widget-uri și interfața de utilizare a sistemului. Mai mult, există noi notificări de confidențialitate în ceea ce privește utilizarea continuă a microfonului sau a camerei. De asemenea, există un sistem de fișiere incremental pentru a rula jocurile pe măsură ce acestea sunt descărcate, emoji-uri noi și multe alte lucruri.

Mai mult decât atât, conform unor zvonuri, noul sistem de operare va primi o altă actualizare, denumită „Android 12.1”, care va aduce îmbunătățiri în special pentru dispozitivele pliabile și tablete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.