Monitorul Samsung Odyssey G9
Dacă sunteți o persoană care cheltuie mii de lei pentru un computer pentru jocurile care au cerințe ridicate, puteți investi o mică avere pentru un monitor special proiectat pentru acestea. Samsung Odyssey G9 este un monitor costisitor, dedicat jocurilor. Specificațiile acestuia sugerează că merită fiecare bănuț.
Pentru început, este uriaș. Are un ecran curbat de 49 inch, cu o rezoluție de 5.120 × 1.440, iar raportul dintre lungimea și lățimea imaginii este de 32:9.
Ecranul folosește tehnologia QLED cu un HDR de 1.000, care determină un negru profund și un alb curat. Are o rată de reîmprospătare de 250 Hz, ceea ce înseamnă că mișcarea este fluentă.
Prețul acestuia va începe de la 6.800 lei.
Configurarea jocurilor prin tehnologia wireless HyperX
HyperX este o companie care produce dispozitive adiționale dedicate jocurilor, așa că nu este de mirare faptul că gadget-urile lor sunt de calitate superioară. Gama de echipamente pe care o oferă, prin intermediul tehnologiei fără fir, nu ne dezamăgește.
În primul rând, veți avea nevoie de o pereche de căști care pot reda un sunet spațial 7.1, iar căștile HyperX Cloud Fight S pot oferi această performanță. Puteți controla nivelul sunetului din cască, fiind ideal pentru acele momente când sunteți prins într-o misiune importantă, fără a întrerupe jocul. Căștile au funcții rotative, redând utilizatorului confort în momentele de pauză.
În ceea ce privește aspectul lor, acestea sunt confecționate din piele întoarsă, au un aspect plăcut la atingere, fiind moi. Căștile HyperX Cloud Fight S au în compoziția lor spumă cu memorie, ceea ce le face super confortabile și extrem de ușor de purtat.
Designul familiar al mouse-ului HyperX Pulsefire Dart este ergonomic și are marginile laterale din piele. Are o greutate destul de mare pentru un mouse și se simte „solid” în mână. Alunecă fără efort pe suprafața biroului dumneavoastră, iar partea interesantă este faptul că sistemul de iluminare RGB poate fi personalizat, folosind software-ul NGenuity.
Durata de viață a bateriei atât pentru setul de căști, cât și pentru mouse este foarte mare, depășind-o pe cea a controller-ului pentru Play Station 4.
Prețul de pornire al căștilor este de 800 lei. Pentru mouse, prețul începe de la 480 lei.
Consola Gear Micro
În mod normal, nu suntem nostalgici, dar consola Gear Micro ne trezește așa de multe amintiri.
Consola minusculă de dimensiuni 80 x 43 x 20 mm, cu un ecran de 1,15 inch, are un mic mini difuzor, o mufă pentru căști, care se încarcă prin USB sau poate fi alimentată cu două baterii de tip AAA. Există patru culori disponibile, fiecare având propriul set de jocuri.
Și dacă vă întrebați cum vă puteți juca pe un ecran atât de mic, atunci probabil că nu este pentru dumneavoastră.
Acest produs va fi disponibil din luna octombrie 2020, în Japonia, la prețul de 190 de lei.
Tastatura de jocuri Logitech G915 TKL
Sunetul inconfundabil al unei tastaturi mecanice este neplăcut pentru majoritatea oamenilor, atunci când cineva se joacă un joc online. Noul Logitech G915 TKL este o versiune mai mică a tastaturii populare G915, așa că așteptați-vă la o mulțime de zgomote în timpul jocului.
Prin eliminarea tastelor numerice din dreapta, tastatura wireless are un profil mult mai compact pe birou și, astfel, aveți mai mult spațiu pentru a utiliza mouse-ul. Mai mult de atât, fiecare tastă poate fi configurată cu una dintre cele 16,8 milioane de culori, prin intermediul sistemul de iluminare RGB individual, prezent în fiecare tastă.
Profilul scăzut al tastelor, combinat cu tehnologia wireless Lightspeed, care promite o reacție de o milisecundă, arată că aceasta ar trebui să fie o tastatură cu redare rapidă, așa că nu încercați să o învinovățiți pentru că nu ați reușit să evitați loviturile.
Prețul de pornire pentru tastatura Logitech G915 TKL este de 1.050 de lei.
Căștile pentru jocuri video Razer Nari
Aceste căști, provenite de la compania Razers, dedicate pentru jocurile pe calculator, transformă sunetul în vibrații. Este vorba despre genul de sunete pe care le simți mai mult decât le auzi.
Setul de căști Razer Nari transmite impulsuri urechilor și feței, pentru a introduce utilizatorii în atmosfera jocului. Acest tip de tehnologie, numită tehnologie haptică, face parte dintr-un domeniu în creștere, care a atras investiții și atenție din partea investitorilor, deoarece companiile încearcă să creeze jocuri mai captivante, care să ofere utilizatorilor experiențe de realitate virtuală.
În mare parte, funcționează corespunzător. Este greu de descris, în unele jocuri, cum ar fi cele concepute cu sistem audio 3D. Ele te ajută să localizezi proveniența unui sunet. Într-un joc de groază precum GTFO, amplifică și senzația de teroare.
În momentul de față, software-ul responsabil transformă sunetul jocului în feedback haptic, ceea ce înseamnă că muzica poate crea și vibrații. Dar, în cele din urmă, dacă tehnologia haptică poate elimina canalele audio, aceasta ar putea oferi o experiență la un alt nivelul pentru jucătorii dedicați.
Prețul de pornire pentru perechea de căști Nari, din partea companiei Razer, este de 1.050 de lei.