Acasă Gadget-uri GADGETURI DIN CADRUL EVENIMENTULUI CES

GADGETURI DIN CADRUL EVENIMENTULUI CES

100
0

Lovot

Acest android și-a făcut apariția anul trecut în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show (CES), fiind, pe atunci, doar un prototip. Acest roboțel a devenit un produs oficial și este aproape la fel de adorabil pe cât este de costisitor. Lovot folosește un set de senzori amplasat în cornul său, pentru a interacționa cu familia din casă. Poate să își urmărească proprietarul și chiar să-i clipească. Totuși, acest android costă în jur de 3.000$, plus o taxă de abonament lunară, care depășește 80$.

Celestron, exploratorul de stele

Noile obiective de la Celestron includ accesorii pentru smartphone-ul dumneavoastră: o oglindă care îi permite telefonului să privească cerul nopții. Aplicația obiectivului vă poate ajuta să localizați anumite corpuri cerești, fiind conectată la telescoape. Săgețile de pe ecran au rolul de a ghida utilizatorul către punctul astral dorit de pe cer. Această aplicație este o alegere bună pentru pasionații de astrologie, existând și alte versiuni mult mai precise și mai eficiente.

Qoobo

Dacă vrei să ai un robot fără chip, atunci Qoobo este alegerea ideală. Este practic o pernă umblătoare, care dă din coadă, ca un animal viu. Aceasta este utilă pentru oamenii care nu pot să aibă grijă de un animal sau pentru cei care și-au dorit ca perna lor să prindă viață.

Withings ScanWatch

Anul trecut, Withing a prezentat primul său smartwatch, cu tehnologia ECG (electrocardiografie) încorporată, pentru a avea o evidență a ritmului cardiac, utilizând tehnologia medicală. Acum, compania a adăugat senzori Spo2, care urmăresc simptomele apneei din timpul somnului. Va ajunge în magazine în vara, pentru suma de 250$ sau 300$, în funcție de mărimea aleasă, 38 mm sau 42 mm.

Juno Chiller

Acest prototip termoelectric a răcit o doză de Sierra Mist în doar 90 de secunde. Sistemul învârte doza într-un sens, apoi în celălalt sens pentru a prevenii explozia acesteia. Doza a intrat în aparat la temperatura camerei și a ieșit la fel de rece, ca dintr-un frigider. Versiunea finală a acestui aparat va putea să răcească o sticlă de vin la temperatura ideală, în mai puțin de cinci minute. Va putea fi cumpărat pentru 299$, la finalul anului 2020.

U de la Moen Smart Faucet

Cere-i lui Google Assistant să-ți toarne 32 ml de apă, la temperatura de 40°C, iar robinetul inteligent Moen va executa comanda fără probleme. Acesta vine cu 9 modele diferite. Pe parcursul acestui an, Moen intenționează să însumeze produsele pe care le-a creat într-o singură aplicație, ce are ca scop măsurarea consumului de apă utilizată.

Hatch Restore

Prin produsele sale, Hatch își propune să adoarmă bebelușii. Acum, compania pariază foarte mult pe capacitatea sa de a ajuta adulții să facă același lucru și să se trezească prin metode mai eficiente decât punerea unei alarme și amânarea acesteia pentru a merge la lucru. Hatch Restore este disponibil într-o varietate de culori, menite să imite răsăritul și apusul Soarelui, pentru a-ți declanșa efectele naturale ale somnului. Acesta te poate ajuta să meditezi sau să-ți lumineze camera, pentru a putea citi. Este sensibil la atingere, ceea ce înseamnă că poți naviga prin temele preprogramate, printr-o simplă apăsare.

Level, încuietoarea invizibilă

Majoritatea încuietorilor inteligente se atașează pur și simplu peste o încuietoare deja existenți. Level, însă, se instalează în mecanismul zăvorului, astfel încât îl puteți păstra pe cel vechi. Folosește atât tehnologia Bluetooth, cât și Wi-Fi, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi fără internet și puteți să-l controlați de la distanță, în cazul în care vă preocupă securitatea. Va costa aproximativ 250$ și va fi disponibil începând cu anul 2020.

Whistle, monitorizarea sănătății câinelui

Folosind videoclipuri și înregistrări a stării de sănătate a peste 60.000 de câini, Whistle a creat o  bază de date pentru colectarea și organizarea informațiilor în ceea ce privește obiceiurile câinelui dumneavoastră, detectând dacă acestea provin dintr-o problemă de sănătate sau sunt doar activități normale. De asemenea, compania a anunțat o versiune simplificată, la 79$, a dispozitivului, care va fi pus în vânzare în anul 2020.

Réduit One

Spray-urile pentru păr sunt risipitoare, deoarece substanțele chimice îmbuteliate necesită stabilizatori pentru a funcționa. Cu toate acestea, sistemul Reduit emite o brumă super fină, concentrată, care îmbunătățește drastic absorbția, reducând deșeurile. În prezent, acest produs este în listă de așteptare, compania urmărind să înceapă expedierea, chiar din anul 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.