Acasă Gadget-uri 10 DINTRE CELE MAI BUNE GADGETURI AUTO ÎN ANUL 2021

10 DINTRE CELE MAI BUNE GADGETURI AUTO ÎN ANUL 2021

923
0
(c) BBC Science Focus Magazine

1. Echo Auto

Dacă asistentul virtual Alexa a devenit o funcție importantă a locuinței, utilizatorii acestui dispozitiv pot avea o experiență similară atunci când conduc mașina. Echo Auto trebuie conectat la aplicația Alexa de pe telefon, precum și la difuzoarele mașinii (prin mufă de intrare auxiliară sau Bluetooth), astfel încât utilizatorii vor putea comunica cu asistentul virtual.

2. Kit de curățare auto TICARVE

(c) BBC Science Focus Magazine

Producătorul acestui kit de curățare auto susține faptul că Ticarve poate curăța 97% din murdăria și firimiturile din crăpăturile greu accesibile. Kitul de curățare se regăsește sub formă de gel, care trebuie frământat într-o minge și introdus în orificiile de aerisire ale mașinii și în zonele greu de curățat.

Alte caracteristici ale gelului de curățare este faptul că nu produce reacții la nivelul pielii, nu este lipicios și are un parfum de lavandă. Acesta este reutilizabil până în momentul în care gelul începe să aibă o culoare închisă.

3. Aspirator portabil fără fir OCUBE

(c) BBC Science Focus Magazine

Un aspirator portabil mic și convenabil, care poate fi depozitat în mașină pentru întreținere generală sau o curățare rapidă. Având o greutate de doar 0,6 kg, aspiratorul poate fi utilizat cu o singură mână și are o varietate de atașamente disponibile, cum ar fi o tijă extensibilă, o duză subțire și o duză de perie, care sunt utile pentru o muncă mai lungă.

În ciuda dimensiunilor reduse, acesta are o aspirație puternică. Este nevoie de aproximativ 3,5 ore pentru a se încărca complet, ceea ce oferă un timp de funcționare de până la 30 de minute.

4. Cameră de bord NEXTBASE full HD

(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă sunteți în căutarea unei securități suplimentare în caz de accident în trafic, utilizarea unei camere video pentru monitorizarea drumului va fi uilă. Camera de bord NEXTBASE reprezintă o alegere bună. Aceasta dispune de un obiectiv cu unghi larg de 140 de grade, care va înregistra la o rezoluție HD, inclusiv modele de mașini și plăcuțe de înmatriculare.

În caz de urgență, aceasta poate trimite un semnal SOS, utilizând GPS-ul încorporat pentru a notifica serviciile de urgență cu privire la locația exactă, precum și informații medicale relevante, cum ar fi grupa de sânge. Camera va rămâne activă chiar și în timp ce șoferul nu se află în mașină, datorită modului de parcare, care va înregistra orice mișcare în jurul mașinii.

5. Gonflator de anvelope NORSHIRE

(c) BBC Science Focus Magazine

Pretinzând a fi cel mai mic și mai ușor gonflator de anvelope din lume, acest dispozitiv portabil are o lungime de 21 cm, un diametru de 4 cm și oferă o presiune de 175 PSI pentru umflarea anvelopelor. Fabricat din metal, pentru a fi mult mai durabil decât produsele din plastic similare, dispozitivul este conceput pentru a măsura corect presiunea necesară pentru a prelungi durata de viață recomandată a anvelopei. Dacă bateria dispozitivului se descarcă, este posibilă furnizarea de energie directă la gonflator, prin intermediul brichetei de 12V.

6. Pernă de scaun căptușită Halfords

(c) BBC Science Focus Magazine

Pentru călătorii lungi sau pur și simplu pentru cei care petrec mult timp pe scaunul șoferului, perna de scaun căptușită Halfords are un design conturat, cu o umplutură de densitate mare pentru a face călătoria mai confortabilă. Perna se poate ajusta în funcție de scaunul auto. Spatele scaunului este antiderapant, iar curelele sunt reglabile, pentru a asigura o bună fixare.

7. Aparat de cafea de călătorie handpresso

(c) BBC Science Focus Magazine

Dacă sunteți în căutarea unei cafele, atunci când conduceți, aparatul de călătorie Handcoffee Auto de la Handpresso poate fi alimentat de la brichetă de 12V a mașinii. Pentru a face o băutură de 800 ml, este nevoie de doar 4 minute.

8. Tracker GPS Zeerkeer

https://www.newscientist.com/article/2288187-injected-hydrogel-could-help-regenerate-damaged-cartilage-in-joints/

Puteția urmări locația mașinii proprii, utilizând trackerul GPS Zeerkeer, care oferă actualizări în timp real, cu o precizie de poziționare de până la cinci metri. Compatibil atât cu sistemul Android, cât și cu iOS, mașina poate fi monitorizată de pe telefonul mobil.

Datorită unui magnet puternic, dispozitivul gps poate fi atașaț pe orice suprafață de fier. Pentru a începe urmărirea, este necesar a se trimite numărul de telefon al cartelei SIM către dispozitiv, care  va trimite înapoi un link Google Maps cu poziția mașinii.

Impermeabil, rezistent la praf și la șocuri, trackerul are, de asemenea, caracteristici suplimentare, inclusiv o funcție de alarmă de depășire a vitezei, care va trimite un mesaj către administrator, ori de câte ori vehiculul urmărit depășește 112 km/h.

9. Suport pentru tabletă pe teieră

(c) BBC Science Focus Magazine

Acest suport versatil pentru mașini este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, de la iPad-uri la tablete Samsung. Cureaua de fixare se conectează în siguranță la tetieră, fără a ascunde butoanele sau ecranul tabletei, pentru a nu există perturbări ale experienței de vizionare. Ușor de demontat și atașat din nou la ieșirea sau reintrarea într-un vehicul, suportul dispune de o plasă de reținere din siliciu, care va ajuta la evitarea zgârieturilor și a oricăror deteriorări ale tabletelor și iPad-urilor.

10. Organizator de portbagaj Oasser

(c) BBC Science Focus Magazine

Oasser a dezvoltat un organizator pentru a menține la îndemână lucrurile din portbagajele mașinilor. Acesta este fabricat dintr-o țesătură Oxford impermeabilă, cu plăci încorporate din placă densă și bumbac perlat, astfel încât articolele vor fi depozitate în siguranță și bine protejate.

Pliabil și ușor de instalat, oraganizatorul are trei compartimente cu două plăci mobile, care pot crea un spațiu mare. De asemenea, există o caracteristică suplimentară pentru acoperirea lucrurilor, pentru a le menține departe de vederea persoanelor străine, dar și pentru o protecție sporită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.