Acasă Uncategorized ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA

ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA

145
0
(c) Evan Blass

Următorul model Android al companiei Samsung, mai exact Galaxy S21 Ultra, a fost înregistrat în baza de date a Comisiei Federale de Comunicații(FCC). Listarea confirmă câteva dintre zvonurile care circulau în ultima perioadă.

În primul rând, FCC confirmă că noul Galaxy S21 va avea suport pentru S-Pen. În ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora Samsung va înceta producerea modelului Galaxy Note pentru a se concentra pe gama de telefoane pliabile. Preluarea uneia dintre caracteristicile unice a lui Note pe noile modele ar confirma, cu siguranță, aceste zvonuri. Există încă unele dispute cu privire la viitorul seriei Note. Publicația Reuters citează o sursă anonimă care susține că seria Note nu va mai fi produsă, în timp ce Yonhap, cea mai mare agenție de presă din Coreea de Sud, citează o altă sursă anonimă care susține că această serie va continua să fie produsă.

Un lucru confirmat este acela că Note nu va mai fi singurul telefon Samsung cu suport pentru S-Pen. Conform FCC, S21 Ultra prezintă „două moduri diferite de cuplare inductivă ale detectorului de mișcare implementat pe noul S-Pen (Hover și Click)”. Cu toate că noul S-Pen va funcționa pe noul Ultra similar cu cel de pe seria Note, noul Galaxy S21 nu va avea un suport în interiorul șasiului pentru acesta. Similar noului Apple Pencil sau Surface Pen, S-Pen se va achiziționa separat.

Un alt aspect extras din raportul FCC este confirmarea compatibilității cu Wi-Fi 6E pentru modelul Ultra. FCC a efectuat un raport de 23 de pagini dedicat în întregime suportului pentru noul standard Wi-Fi de pe S21 Ultra. Prin intermediul Wi-Fi 6E se adaugă o mare parte din spectrul de 6 GHz la spectrele de 2,4 GHz și de 5 GHz folosite în prezent. Mai mult decât atât, acest spectru se traduce printr-o lățime de bandă mai mare.

Conform zvonurilor, Galaxy S21 va fi lansat la mijlocul lunii ianuarie 2021 (posibil, în timpul evenimentului CES), iar S21 Ultra va fi unul dintre primele dispozitive de pe piață ce vor dispune de standardul Wi-Fi 6E. Cu toate acestea, încă nu au apărut pe piață routere compatibile cu acest standard. Asus a anunțat recent „primul router de gaming Wi-Fi 6E din lume” în luna septembrie 2020, acesta fiind denumit „Asus ROG Rapture GT-AXE11000 Gaming Router”. Totuși, nu a fost anunțată o dată de lansare a acestuia. Se presupune că prețul unui astfel de router va porni de la 500 de dolari.

În prezent, se cunosc multe dintre specificațiile noilor Galaxy S21. În Statele Unite, S21 va fi primul telefon echipat cu noul procesor al companiei Qualcomm, ci anume Snapdragon 888. Noile S21 vor avea un senzor de amprentă sub ecran mai mare. De asemenea, se presupune că modelul Ultra va avea o baterie de 5000 mAh și un ecran OLED cu o rată de refresh de 120Hz și cu o dimensiune de aproximativ 6,8 inci. Imaginile oficiale au apărut deja online, arătând un design al ecranelor similar cu generația anterioară și un modul de camere de pe spate, care se îmbină cu rama laterală și colțul telefonului.

Nimic nu este încă oficial, dar se așteaptă ca telefonul să fie anunțat pe data de14 ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.