TehnoȘtiri

5 GADGETURI CU CEA MAI BUNĂ TEHNOLOGIE DIN ANUL 2020

Căutați puțină inspirație pentru a avea o casă inteligentă sau vreți să aflați ce tehnologii noi au mai apărut? Dacă da, am ales cele mai noi tehnologii și cele mai bune gadgeturi noi pentru anul 2020.

1. Soundbar Sonos Arc

Soundbar-ul inteligent este primul din seria Sonos, care include Dolby Atmos și care conține 11 difuzoare interne, dintre care două sunt localizate în partea de sus. Așteptați-vă la un sunet cinematografic de înaltă calitate, în special atunci când este asociat cu difuzoarele Sonos Sub și difuzoarele prin satelit. Cei de la ARC, au reconstruit aplicația Sono, au actualizat subwooferul și au reproiectat Play Five-ul.

2. Incărcator Wireless Sandisk iXpand

Încărcarea telefonului a devenit o rutină zilnică, dar acesta ar putea însemna și timpul pierdut în care ați putea trece prin fotografii mai vechi sau ați putea asculta melodiile preferate. Utilizarea corectă a timpului pare o idee mult mai bună.

Încărcătorul wireless Sandisk iXpand are un SSD încorporat, de 256 GB, care va face o copie de rezervă pentru fotografii, videoclipuri și contacte, în timp ce încărcați wireless telefonul. Oricine altcineva cu un telefon compatibil cu încărcare wireless poate configura un profil și îl poate utiliza.

Nu este cel mai utilizat gadget din lume, însă este de dimensiunea potrivită pentru a vă așeza telefonul în siguranță și nu va ocupa prea mult spațiu pe birou sau noptieră.

3. Aspiratorul robot Dyson Heurist 360

Dyson a realizat câteva îmbunătățiri robotului. Mai exact, a pus la bord un procesor quad-core și 10 GB de stocare. Oomph-ul suplimentar de calcul, îmbunătățește navigarea și cartografierea punctelor de intrare și ieșire din casă. După ce robotul a cartografiat casa, îi puteți spune să curețe anumite zone din casa.

4. Logitech StreamCam

Dacă cumva ați reușit să vă transformați pasiunea într-o manieră profitabilă pe internet, atunci probabil că veți dori o îmbunătățire a camerei web. Logitech a îmbunătățit calitatea webcamului în streaming, înregistrând HD la 1080p cu 60 de cadre pe secundă, cu recunoașterea feței activată, inteligența artificială pentru a vă menține într-o imagine clară și autoexpunerea, în cazul în care apare soare. Desigur, ecranul lat este pasiv, astfel încât puteți răsuci cu ușurință StreamCam la 90 și să înregistrați în format 9:16.

5. Samsung Galaxy Z Flip

Tehnologia flexibilă a ecranului a început să se dezvolte rapid. Primul smartphone Samsung care a avut ecran pliabil a fost modelul Fold 5G, dar acesta avea probleme de durabilitate și a fost imediat retras de pe piață. În prezent, Samsung pare să fi depășit acest obstacol prin intermediul modelului Galaxy Z Flip.

Primele informații sugerează faptul că ecranul este mai puternic și mai puțin predispus la zgârieturi și cute. Se pare că funcționează la fel de bine ca și alte smartphone-uri Galaxy, ceea ce este un lucru bun.