Acasă Gadget-uri PRIMELE IMAGINI OFICIALE ALE NOULUI GOOGLE PIXEL 6

PRIMELE IMAGINI OFICIALE ALE NOULUI GOOGLE PIXEL 6

59
0
(c) Google

Pe pagina oficială de twitter a companiei Google a fost realizată o „prezentare oficială” a viitorului flagship, mai exact Pixel 6.

În primul rând, unul dintre cele mai interesante aspecte ale lui Pixel 6 este includerea SoC Google „Whitechapel”. Acesta este primul cip dezvoltat de către compania Google. Astfel, Google va renunța la implementarea cipurilor produse de către compania Qualcomm și va adopta o abordare verticală cu privire la hardware-ul din interiorul telefoanelor, asemănătoare cu cea a companiei Apple. Cipul este denumit oficial „Google Tensor” și este descris de companie drept „noul cip conceput de către Google și personalizat pentru Pixel”.

„Avantajul principal al cipului Tensor este acela că el poate procesa cele mai puternice modele IA și ML ale Google direct pe #Pixel6. Veți vedea o experiență transformată pentru cameră, recunoașterea vorbirii și multe alte funcții ale lui Pixel 6. Recunoașterea vorbirii este o altă tehnologie fundamentală care prezintă o îmbunătățire imensă pe #Pixel6. Google Tensor ne permite să facem salturi mari în: comenzi vocale, traducere, subtitrare și dictare”, au declarat reprezentanții companiei Google.

Un alt avantaj presupus, care nu a fost menționat în declarații, este acela că noul cip ar trebui să permită suport pentru Pixel 6 timp de cel puțin trei ani. Atunci când se lansează o actualizare a sistemului de operare Android, primul pas este obținerea de asistență hardware actualizată de la furnizorul SoC. Majoritatea operațiunilor comerciale acceptă un dispozitiv atâta timp cât este de acord și producătorul SoC. În ceea ce privește compania Qualcomm (un furnizor de cipuri), acceptarea unui dispozitiv pentru o perioadă mai mare de timp înseamnă vânzarea unui număr mai mic de cipuri. În contrast asistența pentru dispozitivele Apple este cuprinsă între cinci și șase ani.

Din imagini, se poate observa faptul că Google Pixel 6 va veni în două dimensiuni („Pixel 6” și „Pixel 6 Pro”) și în trei culori diferite. Modelul „Pro” va veni cu trei camere, inclusiv un teleobiectiv cu zoom 4x, iar modelul de bază va avea doar două camere (fără obiectivul zoom).

Reprezentanții companiei Google au declarat faptul că telefonul va începe să fie livrat din toamnă și că va veni preinstalat cu sistemul de operare Android 12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.