Acasă Știri FOTOGRAFIA CÂȘTIGĂTOARE A CONCURSULUI „OCEAN PHOTOGRAPHY AWARDS 2020”

FOTOGRAFIA CÂȘTIGĂTOARE A CONCURSULUI „OCEAN PHOTOGRAPHY AWARDS 2020”

183
0
(c) Tobias Baumgaertner

Această imagine viu colorată prezintă doi pinguini, care se îmbrățisează în timp ce privesc către debarcaderul St. Kilda, din Melbourne. Tobias Baumgaertner a realizat această fotografie, câștigând premiul cel mare în cadrul concursului Ocean Photography Awards 2020.

În constrast cu fundal de lumini ale orașului, doi pinguini stau îmbrățișați privind orizontul și oceanul de la capătul debarcaderului St. Kilda, din suburbiile din Melbourne, Australia.

Realizată de fotograful Tobias Baumgaertner, imaginea surprinde perechea de pinguini departe de agitația din colonia acestora. „A fost destul de dificil să realizez această fotografie, însă am avut noroc și am capturat-o într-un moment deosebit”, a adăugat acesta în legenda imaginii, postată pe Instagram.

În mod regulat, cei doi pinguini stau împreună și privesc luminile din Melbourne ore în șir, a menționat acesta.

Digul St. Kilda prezintă colonie de aproximativ 1400 de pinguini pitici (Eudyptula minor), pe care voluntarii le monitorizează constant pentru a se asigura că populația rămâne sănătoasă și stabilă.

În afara Australiei, păsările sunt mai cunoscute sub numele de pinguini pitici, deoarece sunt cele mai mici specii de pinguini, crescând până la o înălțime medie de 33 de centimetri. Aceștia se regăsesc, în special, pe coastele din sudul Australiei și Noii Zeelande.

Deși Baumgaertner a realizat imaginea în urmă cu un an, a lansat-o în martie 2020 pentru a reflecta izolarea cauzată de pandemia de coronavirus. Imaginea a câștigat premiul Community Choice Award, în revista Oceanographic Awards a concursului Ocean Photography Awards 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.