Acasă Gadget-uri TEHNOLOGII CARE ÎȚI FAC VIAȚA MAI UȘOARĂ

TEHNOLOGII CARE ÎȚI FAC VIAȚA MAI UȘOARĂ

158
0

În unele studii, păturile ponderate au ajutat persoanele, care se confruntă cu tulburări de anxietate, să adoarmă. Ideea este că aplicarea unei presiuni ușoare, prin intermediul unei pături, care cântărește 10% din greutatea corpului tău, poate reduce starea de neliniște și îi transmite creierului tău că este timpul să adormi.

O pătură grea poate fi eficientă în nopțile stresante, când îți este greu să adormi. Simba Orbit utilizează mărgele pentru a distribui greutatea în mod uniform.

Prețul acesteia începe de la 800 lei.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Aceasta este încălțămintea pe care a purtat-o Eliud Kipchoge când a alergat la maraton, obținând un timp record, sub două ore. Acesta a obținut recordul în octombrie 2019. Lansarea pantofilor a fost amânată, deoarece organizația Mondială de Atletism a dorit să examineze mai atent designului pantofilor, înainte de a decide dacă aceștia sunt autentici.

Instructorii se bazează pe plăcile din fibră de carbon, spumă și „airbag-uri”. Nike le numește Air Pods, pentru a reduce energia pierdută atunci când piciorul unui alergător lovește pământul, adăugând literalmente un impuls pe fiecare pas. Specialiștii cred că sosirea acestui tip de încălțăminte va aduce o serie de recorduri la viitoarele Jocuri Olimpice.

Prețul pentru o pereche este de 1.280 lei.

Dyson Heurist 360, robotul pentru curățenie

Dyson a îmbunătățit acest model de robot, adăugându-i câteva performanțe noi. Mai precis, a instalat un procesor quad-core și 10 GB spațiu de stocare, de 20 de ori mai mult față de generația trecută.

Viteza suplimentară de calcul înseamnă că ar trebui să se îmbunătățească navigarea și cartografierea punctelor de intrare și de ieșire din casă. După ce robotul a cartografiat casa dumneavoastră, puteți să îi spuneți să curețe doar anumite zone din casa sau să identificați zonele interzise, precum zonele unde aveți cablurile electrice.

Prețul pentru robotul Dyson Heurist 360 este de 4.280 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.