Acasă Gadget-uri 5 DINTRE CELE MAI BUNE GADGETURI PENTRU BUCĂTĂRIE

5 DINTRE CELE MAI BUNE GADGETURI PENTRU BUCĂTĂRIE

489
0

Ooni Koda 16

Puteți face o pizza minunată, într-un cuptor convențional, având cunoștințe puține, dar pentru a obține un blat autentic și crocant, cu o crustă și topping-uri perfect gătite, aveți nevoie de un aragaz.

Desigur, soluția ideală este să aveți loc în grădină și să vă construiți propriul cuptor cu lemne, făcut din cărămizi de lut.

Gama Ooni se află între comoditate și autenticitate.

Ooni Koda 16 vine gata construit, tot ce trebuie să faceți este să îl alimentați la o sursă de gaz. Ochiurile cuptorului Koda se aprind în formă de L, de-a lungul părților laterale ale acestuia, încălzind interiorul până la maximum 500°C.

Este nevoie de cinci minute pentru a-l configura și încă 20 pentru a ajunge la o temperatură optimă. Va trebui doar să vă asigurați că rotiți pizza o singură dată pentru a obține o coacere uniformă.

Prețul de pornire este de 2.150 lei.

Jura ENA 8

 

În timp ce biroul a fost închis, v-ați făcut cafeaua, cel mai probabil, utilizând metoda „pour-over”. Această tehnică înseamnă că pur și simplu turnați apă fierbinte peste cafea, deasupra unui filtru. Este metoda preferata a barmanilor, dar nu a reușit să amintească de o cafea proaspăt, preparată îintr-un magazin.

ENA 8 se apropie cel mai mult de această experiență, din magazinul de cafea. Este un design simplu, compact, care servește până la 10 tipuri diferite de cafea, de la espresso până la lattes. Tot procesul se poate observa printr-un ecran tactil de 2,8 inch.

Sau puteți chiar să comandați o cafea de la aparat, în timp ce stați așezat în pat, folosind aplicația pentru smartphone Jura. Cafeaua este gustoasă și oferă aroma pe care o obțineți atunci când măcinați boabele.

Prețul pentru Jura ENA 8 este de 5.250 lei.

Meater

Aceasta este una dintre piesele noastre preferate de tehnologie inteligentă pentru acasă. Meater este un termometru pentru carne care se conectează la smartphone-ul dumneavoastră, prin intermediul Bluetooth, pentru a vă spune temperatura interioară a oricărei mâncări pe care o gătiți.

Mai bine, spune-i lui Meater ce vrei să gătești și va măsura temperatura din cuptorul tău, temperatura care niciodată nu corespunde cu cea afișată de cuptor și va estima cât timp va fi necesar pentru a găti mâncarea aleasă.

Prețul pentru Meater începe de la 430 lei.

Thermomix TM6

Acest dispozitiv este asemănător cu un robot de bucătarie. De fapt, Thermomix preia cea mai mare parte din echipamentul dumneavoastră din bucătărie și îl înghesuie într-o singură mașinărie care vă poate tăia legumele, le prăjește și apoi le amestecă pe toate într-o supă.

Controalele centrale pentru temperatură aflate pe oală arată că puteți utiliza Thermomix pentru a efectua unele tehnici culinare mai delicate, cum ar fi gătitul în vid, fermentarea și gătirea lentă. Sau îl puteți folosi doar pentru a găti orez, să frământați aluatul sau să bateți frișca.

Există o scală pentru a cântări ceea ce ați introdus. Totul este controlat printr-un ecran tactil inteligent care vă va prezenta rețete făcute pentru acest dispozitiv.

Prețul pentru Thermomix TM6 este de 6.180 lei.

Instant Pot cu WI-FI

Instant Pot este noul gadget preferat al tuturor bucătarilor. Foarte popular în rândul oamenilor înfometați, este în esență un aragaz sub presiune electrică. Acest lucru înseamnă că puteți găti o bucată de carne de porc în jumătate de oră. În mod alternativ, puteți seta și uita dispozitivul câteva ore pentru a găti încet o tocană sau a face orezul perfect.

Această nouă versiune adaugă acum conectivitate Wi-Fi și o aplicație, astfel încât să puteți opera mașina de la distanță și să primiți notificări atunci când mâncarea dumneavoastră este gata. Dacă într-adevăr nu aveți timp și energie, acesta va fi un bonus, deoarece puteți arunca ingredientele și puteți porni focul în aragaz în timp ce sunteți afară, astfel încât cina să fie gata când veți intra în casă.

De asemenea, aplicația oferă rețete care au fost special concepute pentru Instant Pot, pentru a nu avea griji.

Prețul pentru Instant Pot este de 540 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.