Acasă Gadget-uri NOUL CEAS „GALAXY WATCH 3”

NOUL CEAS „GALAXY WATCH 3”

228
0
Noul model aduce o culoare nouă, însă puține caracteristici noi

Au trecut doi ani de la lansarea gamei de dispozitive Galaxy Watch de la Samsung și, în sfârșit, obținem noi detalii despre Galaxy Watch 3. Dacă ați fost atenți la scurgerile de informații și zvonurile de pe internet, ați știut de cel puțin câteva luni că acest model va fi lansat pe piață.

Noul Galaxy Watch este deosebit. Samsung a rafinat stilul unui ceas deja apreciat, pentru a fi mai elegant, mai modern și mai versatil. Este mai subțire, mai ușor și dispune de un ecran puțin mai mare decât predecesorul său. Din fericire, luneta rotativă, unul dintre motivele pentru care seria Galaxy Watch este foarte celebră, este încă prezentă în acest ultim model.

De asemena, este disponibil într-o nouă culoare, bronz Mystic, care asigură un echilibru excelent între stilul clasic și casual, mărind gama de opțiuni pentru culoare la trei: Mystic Silver, Mystic Black și Mystic Bronze. O versiune de titan este disponibilă doar pentru varianta Mystic Black, la modelul de ceas cu cea mai mare dimensiune. Cu dimensiuni de 41 mm și 45 mm, care conțin afișaje AMOLED cu dimensiuni de 1,2 și 1,4 inch, Galaxy Watch 3 îndeplinește în continuare specificațiile de rezistență la apă și praf 5ATM și IP68.

În ceea ce privește componentele, ceasul dispune de 1 GB de memorie RAM, 8 GB memorie de stocare pentru muzică și aplicații, toate rulate de același procesor Exynos 9110 dual-core, cu o frecvență de 1,15 GHz, găsit în predecesorul său și în cel mai recent Galaxy Watch Active 2, Versiunile LTE.

Nu sunt multe de spus în ceea ce privește noile caracteristici, în afară de localizarea dispozitivului, care apelează contactele alese atunci când este pierdut, funcție care se regăsește și la Apple Watch. Urmează monitorizarea tensiunii arteriale (care va fi activată în viitorul apropiat, în așteptarea aprobării FDA), deși această funcție a fost anunțată pentru prima dată pe Galaxy Watch Active 2 și încă nu a fost adăugată pe dispozitiv. Indicatoarele de fitness în timp real, cum ar fi antrenamentele ghidate și un antrenor pentru alergat, sunt caracteristici principale, care se regăsesc pe ceasurile Galaxy Watch anterioare. Aceste noi funcții se bazează pe Samsung Health, rămânând centrul principal pentru toate datele dumneavoastră de sănătate și fitness, unde pot fi urmărite antrenamentele, somnul și aportul de alimente și apă, alături de distanța parcursă identificată de GPS, ECG și monitorizatorul de oxigen din sânge.

Funcționând pe platforma de smartwatch Samsung, Tizen OS 5.5, ceasul oferă toate facilitățile pe care le-ați aștepta, cum ar fi posibilitatea de a efectua apeluri, de a verifica mesaje vocale și de a trimite mesaje, în timp ce distribuie informații la câteva aplicații terțe. Printre aceste completări se numără clienți terți pentru Twitter și YouTube, precum și Microsoft. De asemenea, gesturile precum încleștarea și desfacerea pumnului pot să efectueze apeluri telefonice.

În timp ce puține aplicații sunt noi pentru principala linie Galaxy Watch, ceasurile inteligente precum Samsung Galaxy Watch Active 2, lansate în anul 2019, au deținut majoritatea acestor funcții. Rafinând Galaxy Watch cu o estetică modernizată și adăugând cele mai noi caracteristici de urmărire și fitness, Galaxy Watch 3 ar putea fi ceasul de care proprietarii Galaxy Watch și Galaxy Gear S3 ar avea nevoie.

Ceasul este disponibil începând cu data de 6 august 2020, la un preț de 400 de dolari, la dimensiunea de 41 mm, precum și la 450 de dolari pentru variantele din oțel inoxidabil, cu dimensiuni de 45 mm. Versiunile LTE pentru fiecare dimensiune vor fi de 450 de dolari și, respectiv, 470 de dolari. Din păcate, modelul cu dimensiunea de 45 mm nu este disponibil în Mystic Bronze, doar argintiu și negru, în timp ce dimensiunea de 41 mm poate fi achiziționat în toate cele trei culori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.