Acasă Gadget-uri CELE MAI PERFORMANTE GADGET-URI DIN 2020

CELE MAI PERFORMANTE GADGET-URI DIN 2020

102
0

WAKEcup, sticla care purifică apa

Sticla de apă WAKEcup de 550 ml are incorporată în capac o lumină ultravioletă, care, în trei minute, promite să elimine 99,99% dintre bacterii și viruși.

Pentru fiecare produs vândut în timpul carantinei, firma dăruiește un WAKEcup unui medic, asistent medical sau îngrijitor din cadrul Serviciului Național de Sănătate (NHS), drept mulțumire.

Prețul pentru WAKEcup este de 240 lei.

Yoto Player, player-ul audio interactiv

Sunetul de slabă calitate, imposibilitatea de a sări peste piese și terminarea prea repede a benzii reprezentau unele dintre problemele casetelor pe care adulții le întâmpinau adesea, dar, fiind un copil, obișnuiai să iubești poveștile pe care le auzeai de pe ele.

Yoto Player este un echivalent modern și interesant, cu o calitatea audio foarte bună.

În loc de casete, acest mic player audio funcționează prin introducerea unor cărți, fiecare conținând o poveste audio diferită. Există o mulțime de povești clasice din care puteți alege, precum și alte cărți cu podcast-uri și radio. În loc de un ecran standard, are unul pixelat, care, împreună cu butoanele pentru volum și butonul de a sări peste piese, fac ca dispozitivul să aibă un aspect prietenos, special pentru copii.

Oricare ar fi circumstanțele, menținerea copiilor distrați, fără a fi nevoie să apeleze la o tabletă poate fi o adevărată problemă. Yoto Player este cu siguranță una dintre cele mai bune modalități de a menține mințile micuțe distrase și de a stârni imaginația.

În luna iulie 2020, pentru 70 lei, Yoto dispune de un pachet de abonamente lunare care, printre alte beneficii, îți trimite două cărți audio noi în fiecare lună, o carte poștală și o carte de colorat.

Prețul pentru Yoto este de 425 lei. Pentru o carte audio, prețul este de 10 lei.

Sony ZV-1, camera compactă pentru vlogging

Pe vlogări îi vedem înregistrându-și videoclipurile de pe smartphone, care adesea nu au o calitate bună.

ZV-1 este o nouă cameră compactă, produsă de Sony, care pune accentul pe vlogging. Aceasta dispune de un ecran rotativ pentru înregistrarea selfie-urilor, un senzor de 20 de megapixeli, urmărirea în timp real a unui auto focus rapid și a unui stabilizator de imagine.

De asemenea, alături de cameră veți primi și un burete anti-vânt, care îmbunătățește sunetul prin diminuarea zgomotelor ambientale.

Prețul pentru Sony ZV-1 este de 3.715 lei.

Salteaua din spumă Simba Hybrid Pro

Această nouă saltea de la Simba a readus arcurile în salteaua sa (2.500 pentru a fi mai precis). Aceste mici arcuri miQro, învelite individual, sunt în formă de con pentru a vă sprijini mai bine greutatea și a permite mișcarea aerului între voi și spuma de dedesubt.

Simba susține că această combinație de spumă și arcuri oferă cele mai bune rezultate. Face salteaua mai simplă și mai confortabilă.

Prețul pentru o saltea este de 4.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.