Acasă Gadget-uri CELE MAI PERFORMANTE GADGET-URI DIN 2020

CELE MAI PERFORMANTE GADGET-URI DIN 2020

118
0

Căștile NuraLoop

Cum ar fi dacă căștile pot face un test audio și-și pot stabiliza egalizatorul pentru a se ajusta frecvențelor la care ești cel mai sensibil? Aceasta este ideea din spatele dispozitivului Nuraphone.

În timpul configurării, Nuraphone-urile originale vor declanșa o serie de frecvențe, vor măsura răspunsurile urechii la fiecare dintre ele, construind un profil sonor care-ți egalizează perfect auzul. Compania și-a micșorat gadget-ul și l-a transformat într-un set de căști Bluetooth, numite NuraLoop.

NuraLoop are toate tehnologiile cunoscute deja, cum ar fi controlul activ pentru anularea zgomotului și atingere tactilă. Există câteva setări suplimentare, cum ar fi mufa analogică magnetică care permite conectarea la căști cu ajutorul unui cablu sau prin intermediul unei funcții care le pornește automat atunci când sunt puse în jurul gâtului.

Singura opțiune de egalizare necesară este o setare care mărește bass-ul. Toate persoanele au urechi diferite și răspund la frecvențe diferite.

Prețul de pornire pentru NuraLoop este de 1.050 lei.

Zoom pentru acasă

Dacă „noua normalitate” înseamnă mai mult timp petrecut conversând online cu colegii și familia, atunci populația se va obișnui să facă apeluri prin intermediul aplicației de conferință video Zoom. Platforma pare să funcționeze perfect pe laptopuri și telefoane mobile, dar Zoom are alte idei. Compania a creat un dispozitiv uriaș, cu ecran tactil, de 27 de inch, pentru a facilita apelurile pe aplicația Zoom.

Acesta include trei camere cu unghi larg pentru apeluri video de înaltă rezoluție, un set de opt microfoane pentru un sunet mai clar și poate fi utilizat independent de orice alt dispozitiv, precum și de un al doilea monitor.

Prețul cerut de Zoom pentru dispozitivul lor este de 2.500 lei.

Construiește-ți propriul telescop

Pachetul „Construiește-ți propriul telescop” din carton este o modalitatea ideală de a putea începe să studiați cosmosul, la un buget redus.

Cu excepția lentilelor și a oglinzilor, trusa este realizată integral dintr-un carton durabil și este concepută pentru a se plia fără lipici. Desigur, acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, întrucât sunt unele piese prea complicate, pentru a-l asambla singur, chiar și de un copil de 8 ani.

Cu toate acestea, odată ce totul a fost asamblat, toate dificultățile pe care o persoană le-a avut pe parcurs, au meritat.

Rezultatul final este un telescop de 72 de cm, cu un tub glisant pentru focalizare și un vizor. Vizionarea Lunii printr-un telescop construit de o persoană va fi fermecătoare și, cu mărirea de 16x, priveliștea va fi suficient de clară pentru a distinge craterele.

Prețul acestui telescop este de aproximativ 105 lei.

Radioul JBL Tuner XL DAB

Vă mai amintiți de radiourile portabile? Înainte ca smartphone-urile să fie populare, radio-urile de mână erau remarcabil de utile atunci când te aflai prin grădină și doreai să știi scorurile meciurilor de fotbal. Ca un dezavantaj al acestora, căderea frecvenței aducea deseori pierderea calității sunetului.

Timpurile s-au schimbat, noul Tuner XL, de la specialiștii audio JBL, promite un sunet mult mai bun datorită radioului DAB, ce are un difuzor puternic de 10W. Acesta va funcționa perfect când cineva va rămâne fără Internet.

Este impermeabil, la standardele IPX7, deci ar trebui să poată rezista la câteva stropiri și să aibă o durată lungă de viață, având capacitatea bateriei de 15 ore.

Prețul de pornire pentru JBL Tuner XL DAB este de 680 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.