Acasă Gadget-uri VIITOARELE TITLURI DISPONIBILE PE NOUA CONSOLĂ XBOX SERIA X

VIITOARELE TITLURI DISPONIBILE PE NOUA CONSOLĂ XBOX SERIA X

51
0
Enlarge și Halo Infinite sunt programate să fie lansate în apropierea sărbătorilor de iarnă 2020, când va fi disponibilă și noua consolă Xbox Seria X

Viitoarele jocuri din partea companiei Microsoft, incluzând Halo Infinite, vor avea caracteristici de top.

Lansarea noilor jocuri disponibile pentru Xbox Seria X va avea loc pe 23 iulie 2020. Asta în condițiile în care, Microsoft va susține următoarea prezentare pentru viitoarele titluri. Transmisia se va difuza pe mai multe platforme digitale, începând cu ora 9:00, ora Pacificului.

Spre deosebire de evenimentul publicitar al companiei Microsoft, organizat în mai 2020, care s-a concentrat pe titlurile care vor fi lansate de terțe părți pentru viitoarea consolă, la evenimentul din 23 iulie 2020 se așteptat să se discute despre exclusivitățile oferite de către Microsoft Game Studios. Acesta include, probabil, noi dezvăluiri privind jocul Halo Infinite, care a primit un nou video.

,,Xbox Seria X se află acum în mâinile celor cincisprezece echipe ale noastre, din cadrul Xbox Game Studios și a celor mai mari nume din rețeaua noastră de studiouri partenere de dezvoltare și publicare a jocurilor din întreaga lume, asigurând că Xbox Seria X va cuprinde o nouă generație de jocuri populare, cum ar fi Halo Infinite”, a comunicat Microsoft, într-o postare pe blog, în iunie 2020.

Printre aceste studiouri partenere se află dezvoltatorul jocului Psychonauts 2, Double Fine, pe care Microsoft l-a achiziționat în iunie 2020. În rândul noilor achiziții se află și dezvoltatorul Obsidian Entertainment, pe care Microsoft l-a achiziționat în noiembrie 2019.

În februarie 2020, Microsoft a confirmat că toate titlurile din cadrul Xbox Game Studios vor folosi serviciul de Livrare Inteligentă pentru ,,a se asigura că nu trebuie decât să achiziționați un titlu, o singură dată, pentru a reda cea mai bună versiune disponibilă, indiferent de pe ce consolă Xbox alegeți să vă jucați”. Într-un interviu din ianuarie 2020, managerul Xbox Game Studios, Matt Booty, a menționat că acest lucru înseamnă că Xbox Seria X nu va avea nicio exclusivitate adevărată pentru „noua consolă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.