Acasă Gadget-uri NOUA CONSOLĂ PS5

NOUA CONSOLĂ PS5

67
0

Sony și-a prezentat viitoarea consolă, PlayStation5, și o serie de titluri care vor apărea pentru aceasta.

Gigantul tehnologic a dezvăluit designul consolei, după luni în care s-au testat diferite servicii, care ar fi trebuit să apară pe PS4, consola lansată acum șapte ani.

La un eveniment online, Sony a prezentat două versiuni ale consolei, una standard, PS5, și o versiune Digital Edition, care vine însă fără unitate de disc.

Lansarea consolei ar trebui să apară în iarna aceasta, fără ca noul tip de virus să aibă vreun impact asupra lansării.

„Omul-Păianjen: Miles Morales” este un joc care se va regăsi pe viitoarea consolă. Jocul se va axa pe un caracter din benzile desenate „Marvel Comics”, ci nu asupra personajului cu care ne-am obișnuit, Peter Parker. Acesta va fi disponibil din iarna anului 2020, fiind urmat de partea a doua a filmului „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” și ultimul joc Omul-Păianjen, care va fi lansat exclusiv pe PS4, în același an.

Pentru noua consolă se vor întoarce și „Ratchet & Clank”, în noul joc „Rift Apart”, în care cei doi călătoresc în diferite dimensiuni, prin intermediul portalurilor. Data lansării jocului
„Rift Apart” nu a fost comunicată încă.

Au apărut trailere ale viitoarelor titluri disponibile pe viitoarea consolă PS5. Printre acestea se află „Gran Turismo 7”, „Oddwood Soulstorm”, „Hitman 3”, „Resident Evil Village”, „Horizon: Forbidden West”,Sackboy: A Big Adventure” și „NBA 2K21”.

Alte titluri dezvăluite sunt: „Project Athia”, „Stray”, „Returnal”, „Destruction Allstars”, „Kena: Bridge Of Spirits”, „Goodbye Volcano High”, „Ghostwire: Tokyo”, „Jett: The Far Shore”, „Godfall”, „Solar Ash”, „Astro’s Playroom”, „Little Devil Inside”, „Demon’s Souls” și „Pragmata”.

Franciza de jocuri „Grand Theft Auto” (GTA), cu ultimul lor joc „GTA V”, o să-și facă și ea apariția pe noua consolă. Jocul va veni cu o versiune extinsă și îmbunătățită. Acesta va fi diponibil din a doua jumătate a anului viitor.

În afară de consolă în sine, Sony a oferit imagini suplimentare noului control haptic al PS5, precum și o cameră HD, o pereche de căști care redă sunetul 3D, două porturi de încărcare și o telecomandă media.

În viitorul apropiat, Sony va dezvălui și prețurile pentru toate aceste facilități.

PlayStation5 va concura, la finalul acestui an, cu noua generație de console de la Microsoft, Xbox Series X.

„Cu PlayStation5, facem un progres major către o nou tip de experiență de joc, care vă vor redefini așteptările”, a declarat Jim Ryan, președintele și șeful executiv al Sony Interactive Entertainment.

„Lumile vor fi mai bogate și mai frumoase, îți vor captiva simțurile în moduri în care nu credeai că este posibil și le vei putea experimenta mult mai bine, cu o încărcare mult mai rapidă”.

„Prezentarea de astăzi reprezintă doar o scurtă introducere a ceea ce va veni în următoarea generație și dorim să mulțumim comunității pentru că ne-a fost alături.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.