Acasă Transporturi MAȘINA ANULUI 2020

MAȘINA ANULUI 2020

475
0
Kia Telluride, mașina câștigătoare a anului 2020

Centrul Javits din Manhattan, din partea cărora se difuzează în fiecare an cele mai multe știri cu privire la Salonului Auto Internațional din New York, este transformat într-o unitate de terapie intensivă, pentru a trata până la 3.000 de pacienți COVID-19. În locul organizării unei conferințe de presă la New York, comitetul director a decis să folosească platforma YouTube, pentru a face anunțurile în ceea ce privește modelele câștigătoare ale anului 2020.

Persoanele desemnate din juriu au dreptul să voteze o singură mașină, cu condiția ca aceasta să fie una dintre cele pe care au și condus-o. În primul tur de vot, se realizează clasarea mașinilor din fiecare categorie. Cea de-a doua rundă constă în realizarea unui clasament de către jurați, în ceea ce privește finaliștii, de la 1 la 10, pe baza unei serii de atribute, incluzând design, siguranță, performanță, tehnologie, mediu etc., urmând ca ultimele trei locuri să fie anunțate cu câteva săptămâni înainte.

Cea mai bună mașină de oraș

Cele trei mașini care s-au clasat pe primele trei locuri au fost Kia Soul EV, Volkswagen T-Cross și Mini. Celelalte mașini care nu au ajuns în top 3 au fost Peugeot 208, Renault Clio, Hyundai Venue, Opel/Vauxhall Corsa și Renault Zoe R135. În cele din urmă, modelul Kia Soul EV este numită mașina urbană a anului 2020.

Mașina care a înscris cele mai bune performanțe

În această categorie competiția a fost foarte mare, în afara topului rămânând mașini precum Alpine A110S, Audi RS6 Avant, Audi RS7 Sportback, Audi S8, Audi SQ8, BMW Z4, Mercedes AMG A35/45 și Mercedes AMG CLA35/45.

Printre mașinile clasate în topul anului 2020, în ceea ce privește performanța, se enumeră BMW M8, Toyota GR Supra și 3 mașini Porsche, 718 Spyder/Cayman GT4, Porsche 911 și Porsche Taycan, cel din urmă fiind câștigătorul grupei.

Cea mai luxoasă mașină

Candidații acestei categorii nu i-au impresionat suficient pe jurați, aici încadrându-se modele precum BMW Z4, Cadillac CT5, Cadillac XT6, Mercedes-Benz GLE, Mercedes-Benz GLS și Toyota GR. Mașinile finaliste ale acestei categorii au fost BMW seria X5 și BMW seria X7, în timp ce primele trei au inclus două mașini electrice cu baterii, fiind vorba despre Mercedes-Benz EQC, Porsche 911 și Taycan.

Titlul de cea mai luxoasă mașină a anului 2020 a fost câștigat de modelul Porsche Taycan.

Cel mai bun design

În această categorie s-au înscris cinci modele de mașini pentru anul 2020. Printre acestea se enumeră modele Alpine 110S și Mazda CX-30, care nu s-au clasat în primele trei locuri. Finaliștii acestei categorii au fost Mazda 3, Peugeot 208 și Porsche Taycan, câștigătorul acestui an fiind modelul Mazda 3.

Mașina anului 2020

În anul 2019, Jaguar I-Pace a câștigat competiția. În anul 2020 au existat temeri că excelentul Porsche Taycan va face același lucru, de aceea regulile au fost modificate, astfel încât mașinile care au costat peste 150.000 de dolari să nu fie eligibile pentru marele premiu. În final, mașinile finaliste au fost Hyundai Sonata, Kia Soul EV, Land Rover, Range Rover Evoque, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz GLB, Volkswagen Golf și Volkswagen T-Cross.

Primele trei finaliste ale anului 2020 au fost Kia Telluride, Mazda CX-30 și Mazda 3. Toate aceste trei modele de mașini sunt vehicule foarte bune. Nu există un vehicul sportiv-utilitar (SUV ) cu trei banchete, care să dețină performanțe mai mari și care să aibă un cost sub 50.000 de dolari, decât modelul Telluride, precum și Hyundai Pallisade. Modelul CX-30 este, de asemenea, un ,,crossover” foarte bun, în timp ce modelul Mazda 3 are un interior care rivalizează cu mașinile de lux, în valoare de aproximativ 20.000$.

2020 Telluride

Dar, din nou, o singură mașină poate câștiga, de aceea titlul mașinii anului 2020 a fost câștigat de modelul Kia Telluride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.