Acasă Transporturi Tesla a ajuns la un milion de mașini produse

Tesla a ajuns la un milion de mașini produse

132
0
Mașina numărul un milion, lansată de către constructorul de automobile Tesla

Constructorul de automobile de înaltă performanță Tesla a declarat inițial că Modelul Y Tesla va începe producția, în toamna anului 2020.

Până în prezent, Tesla a fabricat 1 milion de mașini electrice, a anunțat CEO-ul Elon Musk pe Twitter, în prima zi a lunii martie 2020. Musk a postat o imagine a vehiculului, un model roșu Y-Tesla, următorul crossover care va avea costuri mai mici.

Este o etapă remarcabilă. Activitatea de producție a automobilelor este, în mod continuu, concurențială, intensificând capitalul.

Dar, Tesla este și va rămâne printre cele mai performante branduri de mașini. Wall Street estimează valoarea companiei ca fiind în valoare de 120 de miliarde de dolari, mai mult decât producătorii de autovehicule GM și Ford, la un loc. Compania are planuri mari de extindere, urmând să deschidă, în curând, o fabrică în China și una în Germania. Dacă totul merge conform planului, Tesla își va lansa mașina de 2 milioane de dolari, în câțiva ani.

Astăzi, Tesla se confruntă cu potențiale probleme în China. Noul Coronavirus, care a invadat această țară interferează cu operațiunile de fabricație ale automobilelor Tesla. Iar, o economie chineză slabă, poate limita cererea, pentru vehiculele de lux ale companiei Tesla.

Modelul Y pare să fie anticipat

Musk a postat pe contul său de Twitter Modelul Y, noul Tesla crossover necostisitor, menționat încă din anul 2019. Când Tesla a dezvăluit Modelul Y, în luna martie 2019, compania a spus că mașina va intra în producție, în toamna anului 2020. Având în vedere obiceiul lui Tesla de a întârzia termenul, este ușor să vă imaginați că Modelul Y nu va fi lansat mai devreme de 2021.

Acum, însă, Tesla pare să fie produs înainte de termen. În mod evident, Tesla a produs, deja, modelul Y. Pagina de comandă a Modelului Y Tesla afirmă că „primele livrări încep în martie 2020”. Așadar, mașina Tesla cu numărul un milion ar putea fi cumpărată de către clienți, în următoarele săptămâni, în luna martie 2020.

Modelul Y se bazează pe platforma Tesla Model 3 și dispune de caracteristici complexe, cum ar fi ușile cu deschidere verticală ale Modelului X. Simplitatea și reutilizarea tehnologiei prin intermediul căreia a fost lansat Modelul Y, l-ar putea ajuta pe Tesla să aducă mașina pe piață, mai rapid.

Prețurile pe pagina de comandă a Modelului Y a lui Tesla încep, în prezent, de la 52.990 dolari pentru modelul Long Range. Tesla spune că un model mai ieftin, din gama standard, va deveni disponibil la începutul anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.